Készen állok a legjobbra, 2020!

Minden év végén készítek egy összegzést, hogy milyen volt az elmúlt 12 hónap, és hálát adok mindenért, hiszen minden élmény, minden tapasztalat csak gazdagítja az életünket. Szeretném megosztani Veled a 2019-es évem 10 legfontosabb ajándékát. Ezeknek te is a részese vagy, amiért nagyon hálás vagyok! :)

A szeretet a kapu klippremier

Sok, életünket veszélyeztető rizikófaktor kivédhető azzal, hogy megváltoztatjuk a kapcsolatunk minőségét másokkal. Nekem szokott segíteni, ha valamilyen érzelmi konfliktusba kerülök valakivel, hogy úgy gondolok az illetőre, mint egy lehetőségre, aki hozzásegít ahhoz, hogy fejlődni tudjak a megbocsátásban, elengedésben, együttérzésben, nézőpontváltásban. […]

Lélekséta Vida Ágival

Vida Ágnes babapszichológus, blogger, egyike az 50 legbefolyásosabb nőnek Magyarországon. Szülők százezreinek nyújtott már segítséget tanácsaival. És még dobol is.

Lélekséta Wolf Katival

Wolf Kati 2011-ben az év női előadója, 2012-ben a Dal zsűritagja. Ő képviselte Magyarországot a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Vele beszélgetünk most életpályáról, sikerekről és zenéről.

Lélekséta Prof. Dr. Bányai Évával

Bányai Éva pszichológus, hipnóziskutató, az ELTE professzor emeritusa. Az Európai Hipnózis Társaság és a Nemzetközi Hipnózis Társaságelső női elnöke. Számos kitüntetés mellett 2018-ban megkapta a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét, és a napokban vette át a Living Human Treasure (Élő Emberi Kincs) díjat az Egyesült Államokban.

Lélekséta Palya Beával

Palya Bea az én életemben egy mérföldkő. Amikor megismerkedtem vele 15 évvel ezelőtt, én épp lemondtam az éneklésről, mert azt gondoltam, nekem ez nem megy, és jobb, ha láthatatlanná teszem magam az emberek számára. Elmentem életem első böjtös táborába, hogy kicsit magamra találjak, és erre ott volt a Bea, aki megjelent, és napsütéses mosolyával és égig érő hangjával úgy énekelt, olyan szabadon és önfeledten, hogy akkor megfogalmazódott bennem egy vágy: egyszer én is szeretném olyan felszabadultan és örömmel megélni az éneklést, ahogy akkor én őt láttam.

10 tipp a hála gyakorlásához

Talán elsőre azt gondolhatnánk, hogy aki boldog, az érezheti igazán hálásnak magát, valójában azonban épp fordítva van. Aki képes megélni a hála érzését, az tapasztalhatja meg a boldogságot. Hála nélkül nincs boldogság. De mit is jelent ez, hogyan működik a […]

Élni jöttem klippremier

Az Élni jöttem lemezen található 12 dal egy-egy erősséghez kapcsolódik, melyek összefüggésben állnak az élettel való elégedettséggel, a jólléttel és hozzásegítenek életünk kibontakozásához. Az élni jöttem dal a kitartáshoz kapcsolódik. Nézd meg a hozzá készült klipet is!

Lélekséta Kozma-Vízkeleti Dániellel

Ebben a Léleksétában Kozma-Vízkeleti Dániellel találkozunk, aki pszichológus, családterapeuta és igazi tréfamester. Komoly előadótermeket tölt meg gondolataival, humorával, szellemes történeteivel. Közel 20 éve találkoztunk legelőször, vele beszélgetek a mintákról, a családról, a lélek dolgairól. Vigyázat, jókedvű beszélgetés következik! :)