Önfejlesztő dalok

A zene a legtöbb ember számára az érzelmek egyik fő forrása. A zene segít megélni az érzelmeinket. Kiönthetjük a szívünk minden fájdalmát, ugyanakkor képesek vagyunk megélni az örömeinket is általa.

A zenehallgatás egy módja annak, hogy megnyisd a szíved, és lehetővé tedd az érzelmek áramlását. A zene fontos forrása a gyógyulásnak, még mentális betegségek esetén is. A zeneterápia például csökkenti a depressziós tüneteket és a szorongást, hozzájárul a negatív érzések csökkentéséhez, és javítja az érzelmek szabályozását. Ha hallottál már olyan dalt, amely bármilyen módon megérintett érzelmileg, akkor már többet tudsz a zeneterápiáról, mint gondolnád. 

A mentális egészségünket támogató zene kiválasztásával segíthetsz magadnak megbirkózni az érzelmeiddel és egészségesen elengedni azokat. Azt érdemes tudatosítani, hogy a dalok szövegei hatnak ránk, és nemcsak a hangulatunkra, hanem formálják az énképünket és a világlátásunkat is. A dalaimmal az a küldetésem, hogy a pozitív pszichológia és a zeneterápia erejét kihasználva segítsek a hallgatóimnak pozitív tudatállapotokat létrehozni, ezáltal hozzájárulni az érzelmi jóllétük növeléséhez.

Gyere el a következő zongoraestre!

December

17Dec.18:0020:15Ünnepi karácsonyi koncertÖnfejlesztő Zenés és Meditációs Est – Bagdi Bellával

Január

27Jan.18:0020:15Életfeladat felismerése és beteljesítéseÖnfejlesztő Zenés és Meditációs Est – Bagdi Bellával

Február

24Feb.18:0020:15Kiút a boldogtalanságból, avagy a Most hatalmaÖnfejlesztő Zenés és Meditációs Est – Bagdi Bellával

Március

23Márc.18:0020:15Önelfogadás – Önszeretet – ÖnegyüttérzésÖnfejlesztő Zenés és Meditációs Est – Bagdi Bellával

Április

20Ápr.18:0020:15Csodák tanítása- Út a CsodákhozÖnfejlesztő Zenés és Meditációs Est – Bagdi Bellával

Május

18Máj.18:0020:15Élet leckékÖnfejlesztő Zenés és Meditációs Est – Bagdi Bellával

Rólam mondták