Ingyenesen letölthető e-book

Érzelmi gyógyulás a gyakorlatban avagy hogyan lehet újra egész, ami eltörött

Ez az e-book segít megérteni, mik is azok az érzelmi sebek, hogyan ismerhetjük fel őket és mit tehetünk a gyógyulás érdekében. Konkrét, azonnal alkalmazható gyakorlatokkal!

Mi az az érzelmi gyógyulás és miért kell foglalkoznunk vele?

Életünk folyamán mindannyian szerzünk sebeket. Valaki megbánt, félreértünk egy helyzetet, összeveszünk egy családtagunkkal, elveszítünk valakit, aki fontos nekünk vagy elutasítanak mások.


A legtöbbször idővel begyógyulnak ezek a sebeink, máskor azonban visszük tovább magunkkal őket és ez rossz hatással van az életünkre. A nem begyógyult érzelmi sebek rányomhatják a bélyegüket a kapcsolatainkra és depressziót, fizikai és mentális betegségeket okozhatnak.

Bármi is törte össze a szívedet, egy életre szólóan negatív hatással lehet arra a képességedre, hogy boldog legyél - ha nem gondoskodsz az érzelmi gyógyulásodról.
Ebben az e-könyvben olyan tudományalapú gyakorlatokat találsz, amelyek segítségedre lesznek az érzelmi gyógyulási folyamatban

Az a szándék vezérelt, hogy hozzájáruljak a lelki szenvedés csökkentéséhez a mindfulness és az önegyüttérzés gyakorlatai révén. Mindazoknak fontos lelki támaszt jelenthet ez az e-könyv, akik valamilyen nehéz tapasztalattal vagy érzelemmel kell, hogy megbirkózzanak. 

A letölthető e-book szerzője:

Bagdi Bella

Pszichológus, mindfulness tanár és pozitív pszichológia coach

“Ha tudatosan odafordulunk a küzdelmeink felé, és a nehézségek idején együttérzéssel, kedvességgel és támogatással válaszolunk magunknak, a dolgok elkezdenek megváltozni. A veszteség még több szeretetté hasznosítható újra, akárcsak fizikai szinten a papír.”

+ Ajándék 6 hetes e-mail tréning

Az ingyenes e-book mellé egy 6 hetes bónusz e-mail tréning is jár. A gyógyulás ugyanis nem megy egyik napról a másikra, a 6 hetes sorozat segít elindulni ezen az úton, amiben minden héten 2x 1-1 feladatot találhatsz majd az érzelmi gyógyuláshoz.

Hova küldhetjük az INGYENES e-bookot?

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem az e-bookhoz kapcsolódó fontos információkat és Bagdi Bella tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).