TELTHÁZ!

Önfejlesztő Zenés és Meditációs Est - Bagdi Bellával

Visszatérés a szeretethez ❤️

A szeretet a válasz minden problémánkra. Legyen szó az önmagunkkal vagy másokkal való kapcsolatunk, az egészségi állapotunk, a munkánk vagy más dolgok miatt kialakult nehézségekről, lelki terhekről. Rumi szavai nagyon találóak: „Nem a szeretet keresése a feladatod, hanem pusztán az, hogy felkutasd és megtaláld önmagadban az összes korlátot, amelyet ellene építettél.”

Ezen az estén egy dalközpontú felfedezőútra hívunk, ami befelé visz, hogy kapcsolódjunk önmagunkhoz és a bennünk áramló szeretethez…ami ha működésbe lép, erőteljes életformáló erővé válik. Tarts velünk Te is!

Helyszín:

FMH Fővárosi Művelődési Ház 1119 Budapest, Fehérvári út 47.

Időpont:

2023. október 21. 18.00 - 20:15

Információ:

+36 70 635 3250

A szeretet jobb egészséghez, nagyobb bölcsességhez és több boldogsághoz vezet

A szeretetről szóló tudományos kutatások megerősítik, hogy a szeretetnek hatalmas tápláló, gyógyító és jótékony ereje van, ami mélyen beépül a biológiai működésünkbe és abba, ahogy a világhoz kapcsolódunk. Életünkben való jelenléte vagy hiánya mindent befolyásol, amit érzünk, gondolunk, teszünk, és amivé válunk. Ha megtapasztaljuk az igaz szívbeli, szellembeli, lelki kiterjedésű szeretetet, jobb egészséghez, nagyobb bölcsességhez és több boldogsághoz vezet.

A szeretet működésének megtanulása megváltoztatja az életünket.

Gyakorlással eljuthatunk oda, hogy akkor generálunk szeretetet, amikor akarunk. A szeretet megújuló erőforrássá válik, amit bármikor üzemanyagként használhatunk a saját boldogságunkhoz, és mindazok boldogságához, akik körbevesznek bennünket.

Minél több szeretetben van részünk, annál inkább megnyílunk és növekedünk, bölcsebbé és harmonikusabbá, lelkileg ellenállóbbá, érzelmileg rugalmasabbá, boldogabbá, hatékonyabbá és egészségesebbé válunk.

Mi vár rád ezen az estén?

Egy kis pozitív pszichológia, léleképítő zene és meditáció.

“Semmihez nem fogható az az élmény, amit Bella személyes jelenlétével adni tud a koncertjein. Dalai egyre több emberre vannak gyógyító, erőt adó, nyugtató és feltöltő hatással.”

Hallgass bele néhány dalba, amik a koncerten is felcsendülnek majd:

Ismerd meg Bellát és fellépő zenésztársait!

Bagdi Bella

Énekes-pszichológus, mindfulness tanár

Pozitív zenéje igazi kuriózum itt Magyarországon. Bella önterápiás céllal kezdett dalokat írni, amelyekben az élet tanításait zenésíti meg. Idővel egyre tudatosabban kezdte összekapcsolni a pozitív pszichológiát és a zeneterápiát, mint eszközt a zenés estjein. Sajátos pozitív zenei és szöveg világot alakított ki, ebbe a világba hívja el évről évre a közönségét.


Estjeinek hangulatát az életöröm, a belső béke, az emberi lelkünket feltöltő üzenetek és a jelenlévőkkel való folyamatos interakció jellemzi. Hangja, személyisége és zenéje képes feltölteni korosztálytól függetlenül mindenkit. Bella zenés estjeinek küldetése, hogy a dalain és meditációin keresztül járuljon hozzá az őt hallgatók lelki békéjének  és az életöröm érzésének a megteremtéséhez.

Bella zenésztársai ezen az estén:

Kovács Zoltán

Zeneszerző-zongorista

Lantos Zoltán

Hegedűművész

Weisz Gábor

Szaxofon

Csendes Csaba

Ütőhangszerek

Az Önfejlesztő Zenés és Meditációs Est kifejezetten neked szól, ha…

“A dallam rezgése a szöveggel együtt a tudatalattit átprogramozhatja”

avagy miben segítenek Bella dalai és koncertjei?

Online jegyvásárlás

Válassz az alábbi lehetőségek közül!

Fontos! Amint a helyek beteltek, lezárjuk a jelentkezési lehetőséget!

Normál jegy

5.900 Ft

Csak október 14.
szombat éjfélig!

4.900 Ft

TELTHÁZ!

Páros jegy

(2 fő részére)

10.000 Ft

Csak október 14.
szombat éjfélig!​

9.000 Ft

TELTHÁZ!

Évadbérlet

Ha a lehető legkedvezőbb áron szeretnél a 2023-2024-es évad, összesen 8 zenés és meditációs esten velünk tartani, válts extra kedvező évadbérletet!

Mit tartalmaz az ár?

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Kérdésed van a jegyvásárlással kapcsolatban? Keresd bizalommal Lengyelné Katalin kolléganőnket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Telefonszám: +36 70 635 3250 (munkaidőben 9:00-16:00 óra között)
Email: [email protected]