TELTHÁZ!

Önfejlesztő Zenés és Meditációs Est - Bagdi Bellával

Megbékélés - Elengedés - Továbblépés

A magunk módján mindannyian sebzettek vagyunk és sebzettségünkben van hogy mi is bántunk másokat. A megbékélés-elengedés-továbblépés az az út, amely a sebeink begyógyításához vezet.  Nemcsak életünk nagy fájdalmaira, csalódásaira, vagy elszenvedett traumáira kell gondolnunk, hanem a mindannapi bosszúságokra is, amelyek szintén alkalmat adnak a gyakorlásra és ezáltal a gyógyulsra.

Ez az este egy dalközpontú felfedezőút, ami befele visz, hogy rálássunk saját helyzetünkre és arra, hogy mi a teendőnk. A megbékélés ugyanis annyit tesz, hogy magunkban keresünk megoldást a béke helyreállítására. Megbékélés a világgal annyit tesz, mint megbékélni saját magunkkal.

Helyszín:

FMH Fővárosi Művelődési Ház 1119 Budapest, Fehérvári út 47.

Időpont:

2023. november 18. 18.00 - 20:15

Információ:

+36 70 635 3250

Saját magunkkal való megbékélés

Ha mélyen magadba tekintesz, és megvizsgálod, van-e még benned akadály, hogy olyan életet élj, amilyent megérdemelsz, a belső hangod mit válaszol? Van-e ebben a pillanatban valaki, akivel még nem békéltél meg? Van-e benned bármi, amivel még nem békéltél meg? A megbékélés nem mindig egy másik emberrel, hanem saját magunkkal való megbékélést jelenti. Sok konfliktus van bennünk, ezért meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy összhangot teremtsünk magunkban a testi-lelki jóllétünk érdekében.

Ezen az estén végzett gyakorlások békét hoznak nekünk, megújítanak bennünket, emellett a körülöttünk lévőknek is sok örömet és boldogságot hoznak.

Mi vár rád ezen az estén?

Egy kis pozitív pszichológia, léleképítő zene és meditáció.

“Semmihez nem fogható az az élmény, amit Bella személyes jelenlétével adni tud a koncertjein. Dalai egyre több emberre vannak gyógyító, erőt adó, nyugtató és feltöltő hatással.”

Hallgass bele néhány dalba, amik a koncerten is felcsendülnek majd:

Ismerd meg Bellát és fellépő zenésztársait!

Bagdi Bella

Énekes-pszichológus, mindfulness tanár

Pozitív zenéje igazi kuriózum itt Magyarországon. Bella önterápiás céllal kezdett dalokat írni, amelyekben az élet tanításait zenésíti meg. Idővel egyre tudatosabban kezdte összekapcsolni a pozitív pszichológiát és a zeneterápiát, mint eszközt a zenés estjein. Sajátos pozitív zenei és szöveg világot alakított ki, ebbe a világba hívja el évről évre a közönségét.


Estjeinek hangulatát az életöröm, a belső béke, az emberi lelkünket feltöltő üzenetek és a jelenlévőkkel való folyamatos interakció jellemzi. Hangja, személyisége és zenéje képes feltölteni korosztálytól függetlenül mindenkit. Bella zenés estjeinek küldetése, hogy a dalain és meditációin keresztül járuljon hozzá az őt hallgatók lelki békéjének  és az életöröm érzésének a megteremtéséhez.

Bella zenésztársai ezen az estén:

Kovács Zoltán

Zeneszerző-zongorista

Lantos Zoltán

Hegedűművész

Weisz Gábor

Szaxofon

Csendes Csaba

Ütőhangszerek

Az Önfejlesztő Zenés és Meditációs Est kifejezetten neked szól, ha…

“A dallam rezgése a szöveggel együtt a tudatalattit átprogramozhatja”

avagy miben segítenek Bella dalai és koncertjei?

Online jegyvásárlás

Válassz az alábbi lehetőségek közül!

Fontos! Amint a helyek beteltek, lezárjuk a jelentkezési lehetőséget!

Normál jegy

5.900 Ft

TELTHÁZ!

Páros jegy

(2 fő részére)

10.000 Ft

TELTHÁZ!

Évadbérlet

Ha a lehető legkedvezőbb áron szeretnél a 2023-2024-es évad, összesen 8 zenés és meditációs esten velünk tartani, válts extra kedvező évadbérletet!

A kedvezményes jegyvásárlási lehetőségből hátralévő idő:
nap
óra
perc
másodperc

Mit tartalmaz az ár?

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Kérdésed van a jegyvásárlással kapcsolatban? Keresd bizalommal Lengyelné Katalin kolléganőnket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Telefonszám: +36 70 635 3250 (munkaidőben 9:00-16:00 óra között)
Email: [email protected]