zenekar_uj
bagdibella_zenekar

Bagdi Bella – személyiségfejlesztő tréner, aki dalaival tanít

Bagdi Bella olyan személyiségfejlesztő tréner, aki dalaival tanít. Azokat a tanításokat zenésíti meg, amelyek az ő életére is nagy hatással vannak, és amelyeket megzenésített pozitív megerősítések formájában ad tovább az embereknek. Folyamatosan telt ház előtt koncertezik, dalai egyre több emberre vannak gyógyító, erőt adó, nyugtató és feltöltő hatással. Motivációs és önfejlesztő koncertjein arra törekszik, hogy a zene erejét felhasználva tanuljunk magunkról és a világról, továbbá olyan zenés gyakorlatokat alkalmaz, amelyek által lehetőségünk van fejlődni, változni. Ha kell, sziporkázóan vidám, könnyed humorral fűszerezve, ha kell, meditatívan lágy, befelé fókuszálva a figyelmünket.

Bagdi Bella pozitív zenéje igazi kuriózum itt Magyarországon. Hangja, személyisége és zenéje képes feltölteni korosztálytól függetlenül mindenkit. Gyerekeknek, felnőtteknek és az idősebb korosztálynak is érdemes megtapasztalnia élőben, amit Bella adni tud!

Díjak:

  • Bagdi Bella: Egy jó szó, 2011 – Aranylemez
  • Bagdi Bella: Előttem legyen mindig út, 2016 – Platinalemez

Kovács Zoltán – zeneszerző, billentyűs hangszerek

Zoli autodidakta módon tanult meg zongorázni és gitározni. A kezdetektől fogva Bella zenekarának oszlopos tagja, ahol billentyűsként, hangtechnikusként és zeneszerzőként működik közre a produkcióikban.

Szűcs Norbert Artisjus díjas zeneszerző tanítványa.

Díjak:

  • Bagdi Bella: Egy jó szó, 2011 – Aranylemez
  • Bagdi Bella: Előttem legyen mindig út, 2016 – Platinalemez
03-kovacs-zoltan1
02-seres-krisztian

Seres Krisztián – gitár, ének

Krisztián 2010-ben bejutott a Megasztárba testvéreivel, a Fivérek zenekarral. Ott lettek országosan ismertek. Hangja és gitárjátéka Bella közönségét is magával ragadja.

Krisztián egy családi hagyományt visz tovább – a nagypapa és az édesapa is prímás volt -, első akkordokat nagybátyjuk tanította neki és testvéreinek. Mint mindenben, a muzsikálásban is mindig az igényességre törekszik. Zenei tanulmányokat folytatott, tanult klasszikus és jazzgitározást, énektechnikát, de több különböző stílus alapjait igyekezett elsajátítani, úgy, mint funky, reggae, folklór. Mindezek mellett tudását szívesen adja át másoknak ének- és gitárórák keretén belül.

Díjak:

  • Bagdi Bella: Előttem legyen mindig út, 2016 – Platinalemez

Seres Róbert – gitár, ének

Robi Krisztián révén került be a csapatba. 2010-ben ő is ott volt a Fivérek zenekar tagjaként a Megasztárban. Nemcsak fantasztikus gitáros és énekes, de 3 csodálatos gyermek édesapja is. Fiát ő maga tanítja gitározni.

seresrobert
weiszgabor

Weisz Gábor – szoprán-, tenor- és bariton szaxofon

Számos ismert hazai énekes, vagy zenei műsorok zenekarában játszott már, de több saját zenei formációban hallhatjuk játszani. Egy biztos: Gábor Magyarország egyik legjobb szaxofonosa! Aki hallotta már őt játszani, megbizonyosodhatott már róla.

Legújabb klipjeink

Miért érdemes élőben átélned egy Bella koncertet?

bella_koncert_kozonseg

Prof. dr. Ioan Bradu Iamandescu, a bukaresti Carol Davila Orvosi Egyetem Orvosi és pszichoszomatikus pszichológia tanszékvezetője szerint a zenehallgatás körülményei befolyásolják a hatásfokot. Élő koncerten felhasználni a zenét a fejlődéshez azért a leghatásosabb, mert ott 3 fontos faktor ötvöződik: a nagyfokú koncentráció, a zenehangok az egész testre direkt módon hatással vannak, és a kollektív érzelem.

A zenének pozitív hatása van az immunrendszerre is, a ritmus felébreszti az ösztönöket, a dallam az érzelmeket, a harmónia az intelligenciát. Ha még énekelünk is, az formálja a személyiségünket, csökkenti a stresszt és fájdalomcsillapító hatása is van.

Tudatosan választott megerősítések éneklésével képesek vagyunk megváltoztatni a személyiségünket, az életkörülményeinket, de még magát a világot is.

Attól függően, hogy szomorú, vagy vidám dallamot, pozitív, vagy negatív szövegeket énekelünk, a hangulatunk, a közérzetünk ehhez képest változik. Ezen a szinten jelenik meg a leghamarabb a hatása az éneklésnek. Pozitív énekekkel gyógyítani vagyunk képesek magunkat minden szinten.

Legközelebbi Bella koncert >>

03
04

Motivációs és önfejlesztő koncertek zenés pozitív megerősítésekkel

Ezeken az estéken Bella olyan megerősítéseket tanít meg a közönségnek, amelyek segítenek megteremteni az életünkben a belső békét, a jólLétet és a boldogságot.

Minden önfejlesztő koncert egy konkrét témával foglalkozik. Ez szólhat például gyógyulásról, célokról, önbecsülésünk növeléséről.

Még gyakorlati útmutatókat is ad ahhoz, hogy hogyan tudjuk a témához kapcsolódó problémáinkat megoldani a mindennapi életünkben és az elvárásainknak megfelelő körülményeket teremteni és fenntartani.

Hogyan zajlik egy ilyen önfejlesztő koncert?

Ezeken az alkalmakon Bella a meditáció és az éneklés együttes erejével éri el azt a hatást, amiről folyamatosan beszámolnak a résztvevők koncert után: a megerősítések az ember tudatában azonnal érezhető hatást fejtenek ki, mely mindenféle pozitív érzettel árasztja el a testet, és a lelket is.
Olyan megerősítő dalokat énekelünk, amelyeknek szövegei célirányosak, egy bizonyos dologra fókuszálnak. Ezek az énekek felvidítanak, megnyugtatnak, biztatnak, gyógyítanak és felemelnek. Az éneklés az életörömre való képességünket fejleszti és erősíti.

Vélemények a koncertekről

„Kötelező énekelni? Én nem szeretnék, de szívesen meghallgatnám, milyen egy ilyen este Bellával.”

Egyáltalán nem kötelező énekelni.
Ezeket az énekeket nemcsak énekelni, hanem hallgatni is nagyon hatásos.

Koncerthangulat videók