Kérdésed van?    Telefon: +36 70 635 3250    

Pozitivity társasjáték

pozitivity_webshop

Kép nagyobb méretű megtekintése

A pozitív gondolkodás társasjátéka, mely kikapcsol, fejleszt, összehoz!

 • Segíti a gyermekek és felnőttek személyiségfejlődését,
 •  javítja a társ- és csoportismereti folyamatokat,
 •  hozzájárul a pozitív énkép kialakulásához,
 •  az erősségekre irányítja a figyelmet,
 •  erősíti az önbizalmat.
Részletes termékismertető »

12 900 Ft

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

10e Ft feletti vásárlás esetén.

SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

FUTÁRSZOLGÁLAT

A csomagodat a GLS szállítja,
várhatóan 1-3 napon belül megérkezik!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Jelenleg nem lehetséges.

A P O Z I T I V I T Y társasjáték a gyermekek és felnőttek személyiségfejlődését, valamint a társ- és csoportismereti folyamatokat segíti. Hozzájárul a pozitív énkép kialakulásához, erősíti az önbizalmat, és az erősségekre irányítja a figyelmet.

Megerősítéseket közvetít minden játékos felé, melyeket a többiek visszajelzései még hangsúlyosabbá tesznek. A játéktáblán való barangolás során a pozitív pszichológia szakértői által eredményesnek tartott boldogságfokozó technikákkal is újra és újra találkozhatnak a gyerekek és a felnőttek egyaránt.

A kisiskolásoktól a középiskolásokig bármelyik korosztály számára tartalmas és kellemes időtöltés lehet, és felnőttek számára is jó kikapcsolódási lehetőség. A játék jelentősen segíti a családtagok érzelmi kötelékének erősítését.

A másokkal töltött minőségi idő kulcseleme a boldog életnek és a kutatók szerint a boldogság receptjének legfontosabb összetevője is, mert a boldogság leginkább kapcsolataink minőségének függvénye. A POZITIVITY társasjáték pedig a minőségi időtöltésre ad lehetőséget, ahol jó hangulat, móka, kacagás tölti be a teret.

A játéknak feszültségcsökkentő és személyiségformáló hatása van. Fejleszti a játékosok problémamegoldó képességét. A POZITIVITY feladatain keresztül a játékosok megtanulják pozitív módon értelmezni a környezetüket és konstruktívan hozzáállni a kihívásokhoz. Hozzájárul az empátia képesség erősödéséhez, a segítőkészség fokozásához, a társak sikere feletti öröm érzéséhez.

Légy POZITIVITY!

A pozitív gondolkodás nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott és boldog élethez.

A P O Z I T I V I T Y lépésről lépésre, játékosan, szórakoztatva mutatja be azokat a gyakorlatban is alkalmazható technikákat, amelyekkel a pesszimista gondolkodásmód optimistává alakítható, mely alapján a játékosok életkortól függetlenül, elvethetik magukban az optimizmus éltető magvait.

pozitivity_tabla_kartyak

A pozitív gondolkodást most egy olyan izgalmas társasjáték segítségével sajátíthatjátok el, ami közös kalandra hív titeket a csemetéddel és a barátaiddal, vidám gyakorlatok segítségével erősíti meg az önbizalmatokat, valamint a boldog családi és baráti köteléket.

Jelenleg nincs más társasjáték a világon, ami hiteles szakértők által kidolgozott feladatok segítségével segít neked és szeretteidnek a pozitív gondolkodás elsajátításában és életstílussá alakításában.

Ezzel a társasjátékkal, a gyerekeiddel és barátaiddal garantáltan elindultok egy sokkal boldogabb és örömtelibb élet felé, miközben lényegesen mélyül az érzelmi kötődés közöttetek.

Jelentősen megerősödik az önbizalmatok, ezáltal folyamatosan nagyobb és nagyobb célokat tűztök ki magatok elé, miközben egyre több ember életére lesztek pozitív hatással.

ÍME, NÉHÁNY RAGYOGÓ HELYSZÍN A POZITIVITY TÁRSASJÁTÉKBÓL,

amelyek bebarangolása valódi kalanddá teszi a pozitív gondolkodás megtanulását:

Az Optimizmus rétjén olyan helyzeteket kell felidéznetek, melyek bár nehezek voltak, mégis megláttátok benne a jót, a remek lehetőséget. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy a nehézségeket ne problémának, hanem megoldandó feladatoknak és lehetőségeknek lássátok.

A Célok kikötőjében meg kell neveznetek minél több saját és közös célotokat, amelyek minden nap örömmel töltenek el benneteket. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csak sodródjatok az élet hullámain, hanem folyamatosan egy általatok jól meghatározott irányba haladjatok. Minél korábban tanulja meg valaki a célkitűzés fontosságát, annál tudatosabb felnőtt válik belőle!

A Jótett-tisztásnál felajánlhatjátok a következő dobásotok értékét valamelyik játékostársatoknak.
Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csak győzni akarjatok, hanem érezzétek a nagyvonalúság és mások támogatásának felemelő erejét.

A Hála-pataknál egy percetek van arra, hogy minél több dolgot soroljatok fel, amiért hálásak lehettek. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne a hiányra fókuszáljatok, hanem érezzétek: az életetek tele van olyan ajándékokkal, amelyekért hálásak lehettek.

A Megbocsátás erdejében fel kell idéznetek minél több olyan helyzetet, amikor sikerült megbocsátanotok valakinek (vagy saját magatoknak) és azt is, hogy milyen érzés volt megbocsátani.
Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne a sérelmeitek határozzák meg az életeteket, hanem érezzétek a megbocsátás felszabadító erejét.

Az Apró örömök szigetén egy percig sorolhatjátok, ami örömöt okoz nektek, minél több elemet említetek, annál több jutalomszívet kaptok a perc leteltével. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne csüggedjetek, ha néha nehéz helyzetben vagytok, hanem tudatossá váljon bennetek, hogy az élet számtalan apró örömöt tartogat a számotokra.

A Megküzdés-hegységben olyan problémás helyzeteket kell felidéznetek az életetekből, melyekre már találtatok megoldást. Ez a gyakorlat segít Nektek abban, hogy ne keseredjetek el, ha nehéznek tűnő kihívás előtt álltok, hanem próbáljatok belőle kihozni valami jót.

A Testmozgás-oromnál egy rövid gyakorlattal egy percen át kell megmozgatnotok egymást és a játékostársaitokat. Az egészséges lelki és szellemi fejlődéséhez hatalmas mértékben járul hozzá a rendszeres testmozgás! Ezek a feladatok nemcsak megmozgatnak, hanem megnevettetnek is.

 

Játék neve: Pozitivity  – A pozitív gondolkodás társasjátéka

Gyártó: Mental Focus Kft. (100%-ban magyar fejlesztésű és gyártású játék)

Játszható 6 éves kortól 120 éves korig 2-6 játékos vagy csapat számára.

A társasjáték tartalma:

 • 1 db játéktábla
 • 1 db dobókocka
 • 6 db bábu
 • 1 db homokóra (1 perces)
 • 250 db szívecske
 • 40 db Ez vagyok én! kártya
 • 35 db Csak pozitívan! kártya
 • 35 db Tedd meg! kártya
 • 35 db Ez igaz! kártya
 • 45 db Mi a megoldás? kártya
 • 20 db Így csináld! kártya

 

 • A többi társasjáték összes jó tulajdonsága mellett nagyon személyes, mély érzelmeket előhozó. Összehozza, összehangolja a családot. A 14 éves fiam nagy örömmel társasozik, ez a játék is tetszett neki. Amikor megfogalmazhatta a régebbi emlékeket és amikor tőlem is hallhatott olyan dolgokat, amit talán eddig nem.


  Bodnárné Batár Jolán

 • Nagyon szeretünk játszani vele. Az egész családot feltölti szeretettel a játék! Otthon is és az osztálykiránduláson is nagy sikere volt! Az tetszik benne a legjobban, hogy nem a végső győzelem a cél!


  Vassné Kozma Dóra

 • Nagy sikere volt a fiamnál, hetekig minden este játszani kellett vele. Nagyon jó volt együtt nevetni, jó dolgokról beszélgetni, megerősítést adni, kapni.


  Kiss Andrea

 • Nagyon szeretjük, szinte minden nap játszunk vele a 9 éves fiammal. Sokat segít az érzelmek, élmények feldolgozásában. Mindenki szereti, aki játszik vele. Az egész játék jó. Viccesek a zöld + narancssárga kártyák, de mélyre ható a többi. Talán azt szeretjük a legjobban, hogy a végén összedobjuk a szívecskéinket és közös képet rakunk ki belőlük, amit fotón rögzítünk. :-)


  Juhász Beáta

 • Csapatépítő tréningen játszottunk a játékkal, és nagyon élvezte mindenki! Komoly személyiségfejlesztő hatása van. Kiléptette az üzlettársaimat a komfortzónájukból. :)


  Maxiné Sallai Anikó

 • Tanár vagyok, és az órákon nagy hasznát tudom venni. Beszélgetésindító, közösségépítő ereje van. A gyerekek nagyon szeretnek vele játszani. Megtanít magunkról beszélni.


  Pintér Szilvia

 • Interakcióra készteti azokat a gyerekeket is, akik különben nem keresnék egymás társaságát.


  Fenyvesvölgyiné Tóth Zsuzsanna

 • A lányom kapta a születésnapjára, hogy ki bírja beszélni magából a problémáit, és pozitívabban tudja szemlélni. Észrevettem, hogy elkezdte alkalmazni a pozitiv gondolkodást. Pszichológusok is tudják alkalmazni a nehezen megnyíló gyermekeknél.


  Czigány Teréz

 • Izgalmas, váratlan, fordulatos, változatos, időnként vicces. Beváltotta a hozzá fűzött reményeimet, élvezték a gyerekek, sőt a felnőttek is. A variálhatósága, színessége, aktivitásra sarkaló feladatai nagyon tetszenek.


  Victor Jánosné

 • Már az első kipróbálás során jobban megnyíltak a diákok. Könnyebben beszéltek önmagukról, és az érzéseikről. Ami nagyon fontos, hogy a játékot mindig az adott csoporthoz kell igazítani.


  Gerecs Bernadett

 • Hatalmas élmény. A mindennapok része nálunk. Már a 3 éves kislányom is bekapcsolódott, ő is szívesen mesél. Eddig ő volt a szívecske osztó :-) Nővérem is megvette, nekik is nagyon tetszik! Felvidít! A gyerekek is nyitottabbak a mindennapi történésekre.


  Dávidné Kovács Ildikó

 • Óriási. Már több családtag is beszerezte miután kipróbálták nálunk. Jó hangulatot termet a családban, abszolút fejleszti a családi légkört.


  Papp István

 • Nagyon jó volt a gyerekeket látni, hogy élvezték, belefeledkeztek a játékba. Megunhatatlan volt. Örültem, mert még a tanítási szünetben is játszották volna. Szuper, hogy a telefon nyomogatást legyőzte!


  Szalontay Lukácsné

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak véleményt.

12 900 Ft

Mások ezt vették ehhez

Pozitivity Family társasjáték

Pozitivity Family társasjáték

, , ,

A Pozitivity Family kifejezetten családoknak lett kifejlesztve, így végre ...

9 900 Ft
n
Boldogságóra kézikönyv és munkafüzet 6-10 éves korosztály számára

Boldogságóra kézikönyv és munkafüzet 6-10 éves korosztály számára

, , , ,

Az alsósok életét változások, kétségek, szorongások és félelmek nehezítik. Az új, át ...

9 000 Ft 7 790 Ft
n
Repülj velem gyerek CD

Repülj velem gyerek CD

, , , ,

A Repülj velem CD 14 fantasztikus, pozitív megerősítésekkel teletűzdelt dalt tartalm ...

3 590 Ft
n
Boldogító erősségek kártya

Boldogító erősségek kártya

, , , ,

Pozitív énképet és önbizalmat fejlesztő kártyajáték gyerekeknek 43 gyönyörűen illusz ...

3 500 Ft
n

Csomagajánlataink

Maxi gyerekcsomag

Maxi gyerekcsomag

, , , , ,

Pozitív énképet és önbizalmat fejlesztő csomag gyerekeknek, benne az új Repülj velem ...

7 090 Ft 5 900 Ft
n
Óriás gyerekcsomag

Óriás gyerekcsomag

, , , , ,

Pozitív énképet, önbizalmat és optimista életszemléletet fejlesztő hatalmas csomag g ...

14 090 Ft 11 900 Ft
n
Iránytű a BOLDOGSÁGHOZ zenés-meditációs csomag

Iránytű a BOLDOGSÁGHOZ zenés-meditációs csomag

30+1 napos pozitív fókusz program Hogyan használd fel a legújabb agykutatások ere ...

11 900 Ft 9 900 Ft
n

Megtekintett termékek

Válj azzá, aki lenni szeretnél CD

Válj azzá, aki lenni szeretnél CD

Énképfejlesztő Cd motivációs szövegekkel, meditációval, dalokkal, megerősítésekkel ...

3 500 Ft
n
Lélekben hozzád emelkedem

Lélekben hozzád emelkedem

Ezen a cd-n hallható imadalok feloldják a nyugtalanságot, lecsendesítik az elmét, és ...

3 500 Ft
n
Lépj tovább önfejlesztő és motivációs CD

Lépj tovább önfejlesztő és motivációs CD

A Lépj tovább CD-n minden élethelyzethez találsz dalt. Ha úgy érzed, hogy válságb ...

4 500 Ft 3 500 Ft
n
Óriás gyerekcsomag

Óriás gyerekcsomag

, , , , ,

Pozitív énképet, önbizalmat és optimista életszemléletet fejlesztő hatalmas csomag g ...

14 090 Ft 11 900 Ft
n

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Az Elfogadom gombra kattintva a webhely használatával elfogadod a weboldal sütikre vonatkozó aktuális adatévelmi irányelveinket >>

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close