Építs olyan életet, amiért érdemes élni!

MINDENNAPI BOLDOGSÁG KLUB

Önfejlesztő program és pozitív közösség Bagdi Bella boldogságpszichológussal, mindfulness tanárral

Gyere, sajátítsd el a pozitív pszichológia, az idegtudomány és a meditációs gyakorlatok tudományosan megalapozott módszertana segítségével azokat az új viselkedésformákat, amelyekkel tartós boldogságot teremthetsz önmagad és mások javára!

Cselekvés a Boldogságért Program

Folyamatosan frissülő tartalmak

A Klub tagjaként korlátlanul hozzáférhetsz a hetente bővülő képzési anyagunkhoz (élő videók, mesterkurzusok, segédanyagok, podcastek, önismereti tesztek).

Gyakorlatok és közös meditációk

Mélyreható, irányított gyakorlatok és meditációk, amelyeket elvégezhetsz egyedül (vagy akár Bellával közösen), hogy növeld a lelki jóllétszinted.

Új kapcsolatok, inspiráló közösség

A klubtagoknak lehetőségük lesz online és személyes találkozásokra is. Építs olyan kapcsolati hálót, ahol motiváló emberekkel veheted körbe magad!

Személyes fejlődés és tartós pozitív változás

Röpke pillanatokra könnyű boldogabbá válni. Nem nagy művészet 1 napig tartani a diétát, vagy leszokni a dohányzásról. Az igazi kihívás az, hogy TARTÓS pozitív változást teremts magadnak.

Sokan megéltek már csalódást, amikor az életükbe vitt változások nem hozták meg a várt eredményeket. Mintha az élet hajója újra és újra zátonyra futna. De vajon tényleg így kell lennie? Természetesen nem!

A Mindennapi Boldogság Klubban megtanulhatod, hogyan alakíthatsz ki tartósan működő boldogságszokásokat. Megmutatjuk, hogyan ismerheted fel a lelki jólléted mögött meghúzódó hatóerőket, és hogyan terelheted őket a megfelelő irányba.

Szóval érdekel, mi a tartós boldogság titka?

Szeretnéd világosan látni, miért és hogyan működnek a boldogságkutatók szerint legeredményesebb boldogságstratégiák? És szeretnéd ezeket Bagdi Bella boldogságpszichológus vezetésével hatékonyan, célirányosan gyakorolni?

Akkor csatlakozz a tudatos boldogságteremtők közösségéhez a Mindennapi Boldogság Klubban!

Gondolkodtál már azon…

mi tenne TÉGED igazán boldoggá?

Mielőtt tovább olvasol, kérlek gondold végig, hogy vajon mitől lennél boldogabb!

Tanulmányok bizonyítják, hogy ezek egyike sem fog lényegesen és tartósan boldogabbá tenni.

Azért futsz mindig zátonyra a boldogságkeresés útján, mert rossz helyen keresgéled a boldogságot. Amiről azt hiszed, hogy nagy változást fog hozni, csak kis változást hoz majd, mivel a boldogság és a lelki jóllét valódi forrásait figyelmen kívül hagyod.

Segítünk neked olyan életet teremteni, amiért érdemes élned!

A Mindennapi Boldogság Klubban segítünk neked tudatosan használni a boldogságtudomány erejét: Felfedezheted azokat az utakat, amelyek valóban a boldogsághoz vezetnek – anélkül, hogy tévutakra kerülnél vagy felesleges köröket tennél.

A tartós boldogság képlete

Avagy lelki erőforrások, amiket megtanulhatsz használni

Ahogy a testnek szüksége van táplálékra az élethez, úgy a lelkünknek is táplálásra van szüksége a boldogság fenntartásához. A szeretet, a béke, a boldogság – mindezek olyan állapotok, amelyek ápolásra, gondozásra szorulnak. (Gyakran a szenvedésünk is azért marad életben, mert tudat alatt tápláljuk és helyet adunk neki.)

Lelki erőforrásaid a mindennapi boldogsághoz:

A Mindennapi Boldogság Klubban lépésről lépésre, az alapoktól építjük fel ezeket a lelki erőforrásokat, úgy, mintha egy utat járnál végig, miközben megtanulod használni őket a hétköznapi élethelyzetekben.

Ezzel az utazással nem csak a lelki-mentális-társas-spirituális jólléted növekszik, hanem egyre kevesebb szorongást, csalódást, frusztrációt, magányt, fájdalmat és neheztelést élsz majd át. Ahelyett, hogy az élet hullámvölgyeiben sodródnál, megtanulhatsz békésebben, bölcsebben és szeretetteljesebben túllépni azokon.

Annak felfedezése, hogy miként fejlesztheted ki ezeket a belső erősségeket magadban, talán a legfontosabb dolog, amit valaha is megtanulhatsz.

Pontosan erről szól a Mindennapi Boldogság Klub.

TUDTAD? Az agyad boldogságra huzalozható!

Agyunk a negatív tapasztalatokra való fókuszálásra van beprogramozva – az őseink számára ez elengedhetetlen volt a túléséléshez, de ez megváltoztatható!

A Mindennapi Boldogság Klubban elvégezhető gyakorlatok rendszeres alkalmazásával átformálhatod, a pozitív lelkiállapotokra hangolhatod az agyad.

Ezáltal kitörhetsz a negativitásból, és végre a mindennapjaid részévé teheted a béke, a megelégedettség és a szeretet gyógyító, jótékony, pozitív tapasztalatait.

A boldogságkutatások és az agykutatások legújabb eredményeit Bagdi Bella pszichológus, mindfulness tanár könnyen fogyasztható és azonnal felhasználható tudásanyagokká és gyakorlatokká formálta neked. Csatlakozz a Mindennapi Boldogság Klubhoz, hogy felülírd az agy negatív tendenciáit! Tanulj olyan módszereket, végezz olyan gyakorlatokat, amellyel a boldogság és a béke, az elégedettség és az önegyüttérzés tartós érzését erősítheted az agyadban!

Mindennapi Boldogság Klub

Az ország ELSŐ és EGYETLEN boldogságpszichológiai módszereken alapuló önismereti és önfejlesztési tudástára

A Mindennapi Boldogság Klubban rugalmasan, a saját tempódban haladhatsz és annyi tudásanyagot, gyakorlatot, pozitív kapcsolatot vehetsz ki belőle, amennyire épp szükséged van.

Folyamatosan bővülő tudásanyagok - a belső erőforrások kiépítéséhez

A boldogságkutatás legfrissebb eredményeire épülő tudásanyagok bölcsességével korlátlanul táplálhatod elméd boldogságot termő növényeit. A videók, gyakorlatok, kurzusok, cikkek és más tartalmak heti, illetve havi rendszerességgel érkeznek.

Boldogsággyakorlatok, meditációk - a tartós jóllétért

Erősítsd a béke és elégedettség érzését a mélyreható, irányított boldogsággyakorlatokkal, melyeket bárhol, bármikor elvégezhetsz, és már napi 1 perccel is pozitív változásokat idézhetsz elő az agyadban.

Pozitív közösség - az inspiráló, új barátságokért

Online és személyes találkozások, támogató közösség. Olyan társakkal, barátokkal bővítheted a kapcsolati hálódat, akik hozzád hasonló utat járnak be boldogságukért.

+ Gyakorlási lehetőség közvetlenül Bellával - a személyes fejlődésért

A Klub tagjaként nemcsak rengeteg tudásanyagot és önállóan is elvégezhető gyakorlatot kaphatsz, hanem személyre szóló mentorálását is: közvetlenül Bellával dolgozhatsz, fejlődhetsz együtt.

“Biztos, hogy ez nálam is működni fog?”

Íme a program működésének 3 alappillére!

A Mindennapi Boldogság Klubban zajló munka alapját a következők adják:

Utazásod a boldogság, az emberi virágzás, az autentikus élet felé Bagdi Bella sugárzó személyiségén keresztül válik élménnyé.

Ha te is azok közé tartozol, akik már ismerik őt tanításain, zenéjén, előadásain keresztül, pontosan tudod, hogy miről beszélünk. Ha még nem, akkor csak biztatni tudunk: tudása, lényének vonzereje önmagában elég ok arra, hogy csatlakozz a közösségéhez.

MOST FIGYELJ:

Ezt mind megkapod a Mindennapi Boldogság Klub tagjaként

Tudásanyagok – Gyakorlatok – Mindfulness – Meditáció – Közösség

A Mindennapi Boldogság Klub a tudásanyagok, a boldogsággyakorlatok és a pozitív közösség hármasságára épül. Most azt is eláruljuk, hogy milyen tematikára, ritmusra, módszerekre, gyakorlatokra, részletekre számíthatsz…

1. Havi központi téma a mindennapi boldogságról

Minden hónapban egy mélyebb, központi téma köré rendeződnek a videós tudásanyagok.

2. Heti boldogsággyakorlatok

Agyad áthuzalozásához, boldogságra hangolásához folyamatos gyakorlásra van szükséged, de már napi 1 perc gyakorlás is tudományosan igazolt eredményt hoz.

3. Havi 1 élő mindfulness gyakorlás

A valóságot nem tudjuk megváltoztatni, de azt, hogy hogyan viszonyulunk hozzá, azt igen. A mindfulness, azaz a tudatos jelenlét gyakorlatok ebben segítenek!

4. Havi 1 vezetett meditáció

A vezetett meditációs gyakorlatok célja, hogy az agyadat boldogságra programozhasd, magabiztossággal, örömmel töltsd fel magad.

5. Havi 1 dalterápiás élmény

Bagdi Bella dalaiban a pozitív pszichológia és a zeneterápia ereje egyesül. Klubtagként ezt az élményt rendszeresen átélheted, és építkezhetsz belőle.

6. Pozitív megerősítések

Hallgass pozitív megerősítéseket, amiket Bella csak és kizárólag a klubtagoknak készít majd.

7. Inspiráló online közösség

Csatlakozz egy olyan közösséghez, ahol hozzád hasonló emberekkel oszthatod meg tapasztalataidat, és erőt meríthettek egymásból a fejlődés érdekében.

8. Önismereti tesztek

Fedezd fel új aspektusait önmagadnak, és tanuld meg az egyszerű módszereket, amelyekkel boldogabbá teheted az életedet!

9. Vendég szakértői interjúk

Hallgasd pszichológusok tanácsait és ismereteit, amelyekkel könnyebbé teheted a mindennapjaidat!

10. Ajándékok, kedvezmények, meglepetések

Ha az elsők között csatlakozol ÉVES TAGSÁGGAL, azzal szerzünk neked örömet, hogy megajándékozunk egy Boldogság Mesterkurzussal (99.000 Ft értékben) és a részvételi lehetőséggel a 21 napos Pozitív Változás Kihívásban (105.000 Ft értékben).

Amint láthatod, a Mindennapi Boldogság Klubban megtalálsz mindent, ami a változáshoz szükséges. A tudásanyagokat olyan ritmusban dolgozod fel, ahogy időbeosztásod vagy családod életritmusa engedi.

“Ez vajon tényleg nekem való?”

Az örömteli élet nem korfüggő, nem pénzfüggő és nem szenvedésfüggő!

Nem képes mindenki azonnal útra kelni. A nagy rohanásban, a napi feladatok, görcsök és megfelelési kényszerek szorításában talán meg sem halljuk a hívó hangot.

Viszont, ha úgy érzed, hogy…

… akkor most jó helyen vagy, mert a Mindennapi Boldogság Klub segíthet neked olyan életet teremteni, amiért érdemes élni!

A Mindennapi Boldogság Klub megálmodója és szakmai vezetője:

Bagdi Bella, boldogságpszichológus, mindfulness tanár

A boldogságpszichológiai eszközökön alapuló gyakorlatok, tudásanyagok, meditációk eredményességének garanciája a tudományos háttér mellett maga Bagdi Bella, akinek küldetése, hogy megtanítsa az embereknek, hogyan élhetnek elégedettebb és teljesebb életet.

Bella neve évek óta összeforrt a boldogság fogalmával. Nem véletlenül…

Bella a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, 2014-ben indította el a Boldogságóra Programot, amelyhez eddig több mint 1.500 intézmény csatlakozott, aminek köszönhetően ma már több mint 100.000 gyermek és fiatal vehet részt Boldogságóra foglalkozásokon, amit a résztvevők sokszor csak „érzelemórának” hívnak.

Bella küldetése, hogy munkásságával hozzájáruljon az emberek életének pozitív változásához a pozitív pszichológia eszközeivel. Legismertebb kiadványai az Iránytű a boldogsághoz c. könyve, a Boldogságóra könyvsorozatok, a Pozitivity fejlesztő játékok és a személyiségépítő dalai, amiben a zene és a pozitív pszichológia ereje találkozik.

Ismerd meg Bella személyes történetét!

Ha boldog vagy, mindenki más is boldog lehet körülötted!

Miért is jó, ha boldog leszel? A boldogabbá válás nem csak arról szól, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Rengeteg járulékos haszonnal jár. Tudományos vizsgálatok eredményei kimutatták, hogy a boldog emberek:

A boldog emberek másokra is jobban tudnak figyelni, segítőkészebbek, empatikusabbak és együttérzőbbek.

Vagyis azzal egy időben, hogy a saját boldogságoddal törődsz a Mindennapi Boldogság Klubban, olyan készségeket sajátíthatsz el, amivel mások boldogságát is elősegítheted.

Élj boldogabban, és tedd jobbá a világot is!

Mennyit ér a boldogság?

Ahogyan a pénz nem képes tartósan emelni a boldogságszintedet, úgy a mindennapi boldogságod elérése sem attól függ, hogy sokat fizetsz-e érte. A Mindennapi Boldogság Klubhoz mindössze havi 9.900 Ft-ért csatlakozhatsz, éves csatlakozás esetén pedig 2 hónapot ajándékba adunk! Gondolj bele: egy mentori Mesterkurzus ára legalább 99.000 Ft, vagyis a Klub éves díja alacsonyabb, mint egyetlen mesterkurzus összege! Ráadásul ezért az árért nemcsak mesterkurzusokat, hanem folyamatos tanítást, közös gyakorlási lehetőséget és támogató útitársakat is kapsz.

Csatlakozz most és légy ALAPÍTÓ tag!

Szerezd meg a 200.000 Ft összértékű bónuszt is

Ha most a legelsők között csatlakozol ÉVES TAGSÁGGAL, nemcsak 2 havi tagdíjat engedünk el, hanem egy 99.000 Ft értékű Boldogság Mesterkurzussal is megajándékozunk. Ez az online mesterkurzus egy gyorsítósáv a boldogságpszichológia alkalmazására a mindennapokban!

Sőt, részt vehetsz a 21 napos Pozitív Változás Programban is, aminek az értéke 105.000 Ft. Ebben a kihívásban 21 napon keresztül minden nap olyan gyakorlatokat végezhetsz el, ami tudományos alapokon igazolt pozitív változást idéz elő az agyad pozitív tapasztalatokat feldolgozó áramköreiben.

Milyen előfizetéssel szeretnél csatlakozni?

MINDENNAPI BOLDOGSÁG KLUB

HAVI tagság

7.900 / hó

Január 31-ig 9.900 Ft helyett

MINDENNAPI BOLDOGSÁG KLUB

ÉVES tagság

79.000 / hó

Január 31-ig 99.900 Ft helyett

Ha január 31-ig csatlakozol ÉVES tagsággal:

Boldogság Mesterkurzus (értéke: 99.000 Ft)
21 napos Pozitív Változás Program (értéke: 105.000 Ft)

Milyen (rejtett) előnyökkel jár még a klubtagság?

Találj vissza önmagadhoz és éld a legjobb életed!

Csatlakozz Bagdi Bella boldogságpszichológus, mindfulness tanár várva várt klubjához, változtasd jobb irányba az életedet, és lelj rá a tartós testi-lelki jóllét lehetőségeire.

Gyakori kérdések, amik talán már benned is felmerültek

Egy megválaszolt kérdés a tartós boldogsághoz kevés, arra azonban épp elég, nehogy egy szükségtelen kétely miatt maradj le a csatlakozásról.

Önfejlesztő program és pozitív közösség Bagdi Bella boldogságpszichológussal, mindfulness tanárral, ahol megtanulhatod, hogyan alakíts ki olyan pozitív szokásokat, amelyek elindítanak a tartós boldogság megteremtésének útján. A Mindennapi Boldogság Klub a tudásanyagok, a boldogsággyakorlatok és a pozitív közösség hármasságára épül.

Igen, ha több nyugalomra és kevesebb szenvedésre vágysz az életedben, és ha szeretnéd megtudni, hogyan járulhatnak hozzá a boldogságszinted tartós növeléséhez a pozitív pszichológia tudományosan bizonyított módszerei.

Tudom, már így is tele vagy tennivalókkal… De gondolj csak bele, mennyi időt töltesz egy nap a közösségi médiában? Vagy olyan hírek, információk olvasásával, amik csak elveszik a kedvedet, a motivációdat? Miközben, ha csak napi 10-20 percet magadra fordítanál az máris egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, békésebb élet felé vezetne. Megéri, nem?

A Klub tudásanyagaiban nem légből kapott feladatokat találsz, amik bárhol elérhetőek, hanem olyan tudományosan bizonyított hátterű pozitív pszichológiai megoldásokat, amik már számos területen (pl. oktatásban, munkahelyeken, egyéni- és csoportos foglalkozásokon) bizonyítottak. Itt minden segítséget megadunk ahhoz, hogy képes legyél magad is elvégezni őket és abban is segítünk, hogy kialakulhasson a napi rutin, a rendszeresség – hiszen ez az, ami által tartós változást érhetsz el az életedben.

Viszont azt fontos tudnod, hogy a klub tudásanyagai és gyakorlatai nem helyettesítik a pszichoterápiát. Mentális zavarok, életkrízisek esetén feltétlen javasoljuk terapeuta támogatását. Viszont Bella közössége egy megtartó erő lehet ilyen helyzetekben a pozitív változás útján.

Az életünk során mindannyian élhetünk át nehezebb periódusokat. Mindannyiunkat érint a mindennapi stressz. Mindenkinek lehetnek elakadásai, szorongásai, félelmei, konfliktusai, érezheti úgy, hogy túl sok neki az, ami mostanában éri vagy, hogy képtelen egy-egy nehéz helyzettel maga megbirkózni.

Nem azért, mert gyenge vagy valami baj van vele, hanem azért, mert ilyen az élet (és mindannyiunk számára ilyen). A Mindennapi Boldogság Klub olyan eszközöket ad a kezedbe, amikkel ezeket a helyzeteket tudatosan kezelni tudod, amikkel újra megtalálhatod a békét, az egyensúlyt és elérheted a boldogságot.

A havonta megújuló tagság díja 9.900 Ft helyett csupán 7.900 Ft, ha január 31-ig az elsők között csatlakozol. Ha pedig éves előfizetésre váltasz (amit a haladásod érdekében bármikor gond nélkül megtehetsz), 2 hónapot ajándékba kapsz.

Aki dolgozik a boldogságán, annak az egész életminősége javulhat, és képessé válhat arra, hogy az agya a negativitást leküzdve felszabadultan élvezze azt, ami fontos számára az életben.

Az online programot bárhonnan és bármikor eléred, ezért nem számít, hogy a fővárosból, vidékről, vagy akár külföldről csatlakozol. Évente pár alkalommal személyes találkozókat is tartunk azok kedvéért, akik a kapcsolódás ezen formáját is kedvelik, igénylik.

Írj nekünk az [email protected] e-mail-címre, és küldjük a részleteket, hogy átutalással is ki tudd egyenlíteni a tagság díját.

Ha az elsők között, január 31-ig csatlakozol, megajándékozunk egy Boldogság Mesterkurzussal (99.000 Ft értékben) és a részvételi lehetőséggel a 21 napos pozitív változás kihívásban (105.000 Ft értékben).

Ez tőled függ, nincsenek kötöttségek: annyit veszel ki a klub programjából, amennyit szeretnél. Ha legalább napi 1 percet rá tudsz szánni a gyakorlásra, már akkor is megéri!

Igen, bármikor átválthatsz a havi előfizetésről évesre. Ez esetben, amikor váltasz, kifizeted az éves díjat és onnantól él az 1 éves tagságod (amelyből 2 hónapot ingyen kapsz).

Igen. Ebben az esetben az éves tagságod addig él, ameddig előfizetted és ezt követően kezdődik a havi díjfizetés.

Bármikor, amikor a Mindennapi Boldogság Klub kapui éppen nyitva állnak. Ez nem lesz mindig így, érdemes figyelni a híreinket. A legjobb, ha most, a nyitáskor csatlakozol, hiszen olyan ajándékokkal kedveskedünk neked, mint egy 99.000 Ft értékű Boldogság Mesterkurzus és a részvételi lehetőség a 21 napos Pozitív Változás Kihíváson.

Igen, lehet, amikor éppen nyitva van a Klub.

A tagságodat bármikor le tudod mondani a zárt oldalon a személyes profilodban és a következő hónapban már nem kerül levonásra a havidíj (éves előfizetés esetén az éves díj). Arra az időszakra, aminek a díját már kifizetted a tagság továbbra is elérhető marad.

Sajnos nincs lehetőségünk arra, hogy pénzt utaljunk vissza. A havi / éves előfizetésed mindaddig megmarad, amíg le nem jár – így addig hozzá is férhetsz mindenhez.

Ha nem tetszik a klub tartalma, a vásárlástól számított 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól, amit e-mailben jelezhetsz nekünk a [email protected] email címen.

Minden hónapban automatikusan vonjuk a havidíjat az általad megadott bankkártyáról Ez neked kényelmes, mert nem kell vele foglalkoznod, mindig eléred az anyagokat. Ha szeretnéd lemondani a tagságodat, az online felületen gyorsan megteheted. Az éves előfizetéseknél a díjat évente vonjuk le a kártyádról és ugyanúgy az online felületen tudod lemondani.

Ha kérdésed merült fel a klubbal kapcsolatban, vagy elakadtál, írj bizalommal! Amilyen hamar tudunk, válaszolunk: klub@bagdibella.hu.

Még mindig bizonytalan vagy hogy ez a lehetőség neked szól-e?

A Mindennapi Boldogság Klubot szívből ajánljuk, ha…

Ha érdekel az önfejlesztés, szeretnél önmagad legjobb változatává válni, és szeretnél tenni a mindennapi boldogságodért

Ha a segítő szakmában dolgozol és szeretnél feltöltődni, kiegyensúlyozottabbá válni, hogy többet tudj tenni másokért (és magadért is)

Ha gyermekeid vannak és szeretnél türelmesebb szülő lenni, boldogabbá válni és átadni a gyermekeidnek azokat a technikákat. amik egy boldogabb élethez vezetnek

Ha vállalkozóként vagy vezetőként szeretnél többet tudni azokról a módszerekről, amelyek révén nem csak te, de munkatársaid is hatékonyabbak, elégedettebbek lehetnek.

CSATLAKOZZ A POZITÍV VÁLTOZÁSHOZÓK KÖZÖSSÉGÉHEZ!

Mindennapi Boldogság Klub – Önfejlesztő program és pozitív közösség Bagdi Bella boldogságpszichológussal, mindfulness tanárral.

© Copyright 2024 | Mentalfocus Kft. | Minden jog fenntartva!

Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek | [email protected]