Magyarország első énképet és önbizalmat fejlesztő
gyerek CD-je!

repuljvelem_gyerekcd__koronggal_3d

Gyerekdalok, melyek építik az optimizmust, az önbizalmat és a pozitív énképet!

Szeretnéd, hogy a gyermeked

 • minden helyzetben határozott és magabiztos legyen?
 • bátran nézzen szembe a mindennapi élet kihívásaival?
 • pozitívan, tele önbizalommal kezelje a nehézségeket is?

Akkor ezek a gyerekdalok a segítségedre lesznek ebben!

Rendeld meg a Repülj velem című gyerek CD-t
és fejlesszétek a zene és az éneklés segítségével gyermeked önbecsülését!

Bagdi Bella Repülj velem CD-jének a célja:

 1. A gyermekek harmonikus fejlődésének elősegítése a CD dalain keresztül történő pozitív érzelmek előhívásával.
 2. A gyermekekben a pozitív hozzáállás iránti fogékonyság megalapozása.
 3. A pozitív énképet és önbizalmat fejlesztő interaktív gyermekdalok segítségével a gyermeki személyiség egészére irányuló pozitív fejlődés elősegítése.

Énekeljétek együtt minden nap
a Repülj velem CD dalait!

14  énképet és önbizalmat fejlesztő gyerekdal, köztük a slágergyanús Tükördal is, amellyel könnyedén begyakorolható, hogy ha a gyerek a tükörbe néz, mindig a dal pozitív üzenete jusson eszébe!

Hallgass bele az összes dalba:

sound
Hallgass bele mind a 14 dalba!

Rendeld meg most az új Repülj velem című gyerek CD-t
és fejlesszétek a zene és az éneklés segítségével gyermeked önbecsülését!

Prof. Dr. Bagdy Emőke ajánlásával

bagdyemoke

„Kodály Zoltán, a zenepedagógia apostola lelkünkre bízta a zenélés, éneklés megszerettetését, hogy általa gyermekeink lelke képessé váljék olyan érzékenyen és finomhangoltan működni, mint egy Stradivari hegedű. Ezt az üzenetet képviseli, terjeszti, szolgálja ma Bagdi Bella: énekel, énekeltet, tanít, nevel, növeli a személyiséget a gyermekdalokkal, az éneklés és énekeltetés megszerettetésével.

Bagdi Bella dalai a lelki harmóniának és a kapcsolatok közös hullámhosszának, az empátiának a fejlesztői. Tanítók, nevelők, szülők daloljunk, énekeljünk együtt gyermekeinkkel Bella dalaival, hadd erősödjék kapcsolataink érzelemvilága, hogy megszülethessék az együttes élmény, összhang, harmónia.”

Prof. Dr. Bagdy Emőke, professzor emeritus, egyetemi tanár, klinikai szakpszichológus, európai kiképző pszichoterapeuta

Bagdi Bella Magyarország első arany és platinalemezes személyiségfejlesztő gyerekdal írója!

gyerekkoncert2A Repülj velem gyerek CD-n 14 pozitív megerősítéssekkel teletűzdelt, könnyen megjegyezhető, fülbemászó dalt találsz, amelyek a zene, az éneklés és a mozgás segítségével segítenek előhívni és erősíteni a gyerekek önbizalmát, önbecsülését, pozitív gondolkodását. Az interaktív dalok éneklésre, táncolásra hívnak, amelynek a gyerekek örömmel tesznek eleget.

A Repülj velem CD rendszeres hallgatásával

 • a zene és az éneklés segítségével növelheted gyermeked önbizalmát,
 • észrevétlenül szoktathatod rá a pozitív gondolkodásra,
 • gyermeked bátrabbá, magabiztosabbá és nyitottabbá válik,
 • elősegítheted gyermeked harmonikus fejlődését,
 • a zene segítségével hívhatod elő és ismertetheted meg vele a különböző érzéseket,
 • megalapozhatod gyermeked optimizmusát és alapvető jó hangulatát,
 • személyiségének egészsében pozitív változásokat tapasztalhatsz.

Rendeld meg most az új Repülj velem című gyerek CD-t
és fejlesszétek a zene és az éneklés segítségével gyermeked önbecsülését!

A gyerekek imádnak énekelni!

Éneklés közben az agy a szavakra, a zene dallamára koncentrál és elfelejt minden mást. Az elme ellazul, újraértékeli a dolgokat és a dalok pozitív üzenetei elképesztő erővel rögzülnek a tudatalattiban. A könnyen megjegyezhető sorok pedig egész nap velünk maradnak.

Nézd meg, milyen önfeledten, teljes átéléssel, szinte kiabálva éneklik a gyerekek Bagdi Bellával a pozitív mondókát az ország különböző pontjain!

A Repülj velem CD dalait a nap bármely szakában, bárhol hallgathatjátok. Használhatjátok reggeli ébresztőnek, vidám napindítónak, iskola utáni pihenéshez, énekelhetitek együtt a kocsiban, táncolhattok rá esténként vagy hallgathatjátok lefekvés előtt a csodás álmok hozójaként.

Sőt!
A slágergyanús Tükördalt a tükör előtt is begyakorolhatjátok, így minden egyes alkalommal, amikor csak a gyerek a tükörbe néz, a dal pozitív gondolatai jutnak majd eszébe:

“Én vagyok a legjobb,
Mindenre képes vagyok,
Bátor vagyok és magabiztos,
Boldog gyerek vagyok.
Szerethető vagyok,
Könnyen barátkozok,
Jól érzem magam, ahogy vagyok,
Boldog gyerek vagyok.”
(Részlet Bagdi Bella: Tükördal című dalából)

A Repülj velem CD dalai azoknak a gyerekeknek készültek, akiket szüleik boldognak, kiegyensúlyozottnak, életvidámnak és elégedettnek szeretnének látni, és ilyen jövőt is képzelnek el nekik.

Rendeld meg most az új Repülj velem című gyerek CD-t
és fejlesszétek a zene és az éneklés segítségével gyermeked önbecsülését!

Mit találsz a dobozban?

1 db Bagdi Bella – Repülj velem CD-t

repuljvele_gyerekcd

1 db Bagdi Bella – Repülj velem dalosfüzetet

dalosfuzet

A Repülj velem CD 14 fantasztikus, pozitív megerősítésekkel teletűzdelt dalt tartalmaz, amelyeket pillanatok alatt megszeretnek és megtanulnak a gyerekek. A dalok segítenek fejleszteni a gyerekek énképét és önbizalmát, hogy nyitottabbak, optimistábbak és kiegyensúlyozottabbak legyenek.

A CD-hez megkapod a gyönyörűen illusztrált Dalosfüzetet is, amely a dalok szövegeit tartalmazza, hogy még egyszerűbben és könnyebben megtanulhassátok a dalokat.

A dalok lehetőséget adnak a szülőknek, a nevelőknek és a pedagógusoknak, hogy egy új, közös kapcsolódási pontot találjanak a gyerekekkel, miközben a pozitív élmények csodás életérzésekhez juttatják mindannyiukat. A dalokat a gyerekek egyedül, szülőkkel együtt vagy csoportban is hallgathatják és énekelhetik.

A Repülj velem gyerek CD nagyszerűen kombinálható a Boldogító erősségek kártyajátékkal

Repülj velem CD és a Boldogító erősségek személyiségfejlesztő kártyajáték gyerekeknek

 

kartyaescd

A Repülj velem gyerek CD nagyszerűen kombinálható a Boldogító erősségek kártyajátékkal, amely 43 csodásan illusztrált kártya és hozzájuk kapcsolódó 23 játékon keresztül segít felismerni és erősíteni a gyerekek erősségeit.

A legnagyobb siker az életben és egyben a legmélyebb érzelmi megelégedés is személyes erősségeink fejlesztéséből és gyakorlásából származik.

Az erősségek azok a belső értékek, amelyeket a szülők kívánnak gyermekeiknek. A Boldogító erősségek kártya pedig segít azonosítani és játékos formában fejleszteni őket.

A Boldogító erősségek kártya segítségével

 • játszva növelheted gyermeked önbizalmát és önbecsülését,
 • megismertetheted vele a legfontosabb emberi értékeket,
 • megtaníthatod neki, hogyan ismerheti fel és különböztetheti meg a különböző belső tulajdonságokat,
 • meghatározhatjátok a neki legfontosabb jellemvonásokat,
 • segíthetsz neki erősíteni a számára fontos erősségeket,
 • játék közben fejlesztheted az érzelmi intelligenciáját,
 • megtaníthatod neki, hogyan alkalmazhatja ezeket a mindennapokban is.
kartyalapok

Hallgass bele a Világomban minden rendben van CD dalaiba is!

Ez az első olyan zenei cd magyarul, melynek segítségével a gyerekek elsajátíthatják a pozitív gondolkodás alapjait. Szövegei kifejezetten pozitív megerősítéseket tartalmaznak gyerekek számára.
A CD az Óriás gyerekcsomag része.

sound
Hallgass bele mind a 14 dalba!

Ismerd meg a Pozitív gyerek vagyok személyiségfejlesztő kártyajátékot is!

Ha te is keresed a módját annak, hogyan tanítsd meg a gyermekedet játékosan pozitívan gondolkodni, akkor a Pozitív gyerek vagyok – pozitív megerősítések kártyajáték a legnagyobb segítségedre lesz ebben.
A kártyajáték az Óriás gyerekcsomag része.

Mit mondanak mások a Repülj velem CD dalairól?

strasszermarta

„Iskolaigazgatóként személyesen tapasztalhatom meg, milyen jó hatással van a gyerekekre Bagdi Bella Boldogságóra programja és a pozitív gyerekdalai, amit a mi iskolánk minden osztályába bevezetett és amit a gyerekek nagyon szeretnek. Ezt a cd-t különösen nagyon hasznosnak találom, mert a gyerekek játékos formában fejleszthetik az önbizalmukat és formálhatják a pozitív énképüket. Minden szülőnek, pedagógusnak csak ajánlani tudom! Mi biztosan fogjuk énekelni a Világomban minden rendben van zenés pozitív megerősítéseket tartalmazó gyerekdalokkal együtt az iskolában és otthon is.”

Strasszerné Farkas Márta, a Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatója

tabajdoeva

„Bagdi Bella pozitív énképet és önbizalmat erősítő gyerekdalai közvetlenül hatnak érzelmeinkre, feloldva a gátlásokat, szorongásokat. Elősegítik, hogy a bennünk lévő erősségek felszínre kerüljenek, ezáltal pozitív érzelmi állapotba kerüljünk. Szövegük közel áll a mondókák, gyermekversek világához, abból merít, így könnyen megjegyezhető. A pozitív megerősítések ismétlésével könnyen bevésődnek és azonnal kifejtik jótékony hatásukat. Örömöt, felszabadultságot, könnyedséget élnek meg ilyenkor a gyermekek. A ritmus, dallam és mozgás összjátéka felemel, pozitív életszemléletet sugároz. Erőt ad és hitet abban, hogy a lehető legjobbat kihozzuk gyermekeinkből és önmagunkból. Elkísér mindennapjainkban, feltölt és motivál. A gyermekek és a szülők együtt repülhetnek, szárnyalhatnak a dalok hallgatása és éneklése közben. Ajánlom azoknak a pedagógusoknak, szülőknek, szakembereknek, akik szeretnének hatékony eszközt kapni a gyermekek személyiségfejlesztéséhez.”

Tabajdi Éva iskolapszichológus, klinikai gyermek szakpszichológus, Debrecen

bacskaierika

„28 éve tanítok a Nyíregyházi Bem József Általános Iskolában tanító néniként.

A Repülj velem cd dalai a Boldogságórák témáit támogatóak a dalszövegek, a mindennapjainkra motivációt adnak, mozgásra buzdít, vidámságot sugároz a gyerekeknek, könnyen megjegyezhető refrének, önismeretet erősítő, önbecsülést növelő, önelfogadást segítő és támogató, pozitív megerősítő gondolatokat tartalmaz.

Egyébként tánciskolában is felhasználható ritmikus zene. A Cd-n szereplő gyerek kórus még motiválóbbá teszi a dalokat, életkorilag így még közelebb kerül a gyerekekhez. Énekórán is használható a változatos hangszerek felismerésénél, a ritmusok, hangszínek, kórus felismertetésénél. Táncra perdítő ritmusúak a dalok. Rádióban is jó lenne hallani ezeket a megerősítő, pozitív gondolkodásra buzdító dalokat. A dalokat iskolai ünnepségeknél is beépíthetjük a forgatókönyvbe pl. tanévnyitó ahol a lelendő elsősöknek adhat buzdítást.

Boldogságórán, szünetekben, más tanórákon az osztályomban biztosan ezek a dalok fogják betölteni a tantermünket, de az autómban is ezek a dalok indítják majd a mindennapjaimat. Szülőknek, pedagógusoknak és segítő szakmában dolgozó szakembereknek tiszta szívemből ajánlom!”

Ungváriné Bacskai Erika, tanítónő, Nyíregyháza

Csomaggal jobban jársz!

MAXI
GYEREKCSOMAG

maxi_csomagA Repülj velem CD még hatékonyabb az új, Boldogító erősségek kártyajátékkal együtt!

A Boldogító erősségek kártyajáték 43 személyiségfejlesztő kártyát és 23 fejlesztő játékot tartalmaz, amelyek segítenek megismerni és kibontakoztatni a gyerekek erősségeit, hogy kiegyensúlyozottabban, elégedettebben és gondtalanul éljenek.

A csomag tartalma:

 • 1 db Repülj velem CD
 • 1 db Dalosfüzet a dalszövegekkel
 • 1 db Repülj velem dalok kottái akkordokkal letölthető pdf
 • 1 db Boldogító erősségek kártyacsomag
 • 1 db 23 játékot tartalmazó könyvecske a kártyákhoz

AJÁNDÉK: 50 tipp a boldog gyerek neveléséhez című letölthető E-book.

Rendeld meg MOST
7 090 Ft helyett
csak 5 900 Ft-ért!

ÓRIÁS GYEREKCSOMAG INGYENES HÁZHOSZÁLLÍTÁSSAL

Az Óriás gyerekcsomagban a most megjelent Repülj velem CD és a Boldogító erősségek kártya mellé a korábban óriási sikert aratott Bagdi Bella – Világomban minden rendben van gyerek CD-t és a hozzá készült Pozitív gyerek vagyok kártyát is megkapod. Utóbbiak játékos módon és a dalokkal segítenek fejleszteni a gyerekek pozitív gondolkodásmódját, hogy észrevegyék magukban, maguk körül azt, ami értékes, könnyebben elérjék céljaikat, magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá váljanak.

A két kártyacsomag remekül kombinálható egymással. A könyvecskében ehhez is találsz ötleteket.

A csomag tartalma:

 • 1 db Repülj velem CD
 • 1 db Dalosfüzet a dalszövegekkel
 • 1 db Repülj velem dalok kottái akkordokkal letölthető pdf
 • 1 db Boldogító erősségek kártyacsomag (43 kártya)
 • 1 db 23 játékot tartalmazó könyvecske a kártyákhoz
 • 1 db Világomban minden rendben van CD
 • 1 db Pozitív gyerek vagyok kártyacsomag játékleírással (60 db kártya)

AJÁNDÉKOK:

 • 50 tipp a boldog gyerek neveléséhez című letölthető E-book.
 • Ingyenes szállítás Magyarország teljes területére

Az Óriás gyerekcsomag megvásárlásával segíted, hogy Magyarországon egyre több gyermek vehessen részt a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programján, és ezáltal hozzájárulsz a lelki egészségük fejlődéséhez és kikezdhetetlenségéhez. Az Óriás csomag bevételének a 10%-át a gyerekek boldogságának a fejlesztésébe invesztáljuk.

Rendeld meg MOST
14 090 Ft helyett
csak 11 900 Ft-ért
ingyenes szállítással!

Bagdi Belláról

Bagdi Bella arany és platinalemezes énekesnő, személyiségfejlesztő tréner, előadó és író, aki dalaival, írásaival és motivációs koncertjeivel Magyarországon egyedülálló módon a zene és az éneklés erejével segít növelni százezrek önbizalmát, megtalálni a boldogságot és pozitív, békés életet. Bella a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnökeként indította el a Boldogságprogramot, majd Magyarországon és a határokon túl több száz oktatási-nevelési intézménybe vezette be a Boldogságórákat. A program pozitív hatását a gyerekekre az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportjának hatásvizsgálata tudományosan igazolta. A Boldogságórák fővédnöke Prof. Dr. Bagdy Emőke, tudományos szaktanácsadója Prof. Oláh Attila, az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoport és a Pozitív Pszichológia Doktori Iskola vezetője. Több ezer gyermek vett már részt Bella koncertjein, legutóbbi nagyszabású gyerekkoncert turnéján 10 városban összesen 10.000 gyereket énekeltetett meg személyiségfejlesztő gyerekdalaival.

bagdibella_kepek_3

Garantáltan működik

Javítja a memóriát

A dalokat hallgatva a gyerekek vizuálisan, zeneileg, szóbelileg és fizikai módon is memorizálnak. Ezáltal több fronton is erősítik a tanultakra való emlékezést, amit később a iskolában is haszonosíthatnak.

Fejleszti a finommotoros készségeket

A vidám dalok táncolni, mozogni csábítanak. A felső- és alsótest mozgatása, az ujj-játékok pedig segítenek az egyes testrészekre koncentrálni, és az utasítások szerint kontrollálni azokat.

Segíti a figyelemösszpontosítást

A dalok tele vannak játékos utasításokkal, pl. forogj, táncolj, énekelj, tapsolj stb. Ezeken keresztül a gyerekek megtanulnak még inkább a felnőttekre figyelni.

Gyarapítja a szókincset

Az egyes dalokban a gyerekek ismert szavakat ismételnek, újakat tanulnak melléjük, új szinonímákat és rímeket ismernek meg. A zene segítségével játékosan fejleszthetik a nyelvi készségüket, a szókincsüket, a szavak memorizálását és a mondatok alkotását.

Növeli az önbecsülést

A dalok pozitív üzenetei, az éneklés és táncolás közben megélt sikerek mind növelik a gyerekek önbizalmát és önbecsülését. Örömüket lelik a feladatokban és a dalok ismétlésében, dúdolásában, hangos éneklésében.

Támogatja a kreativitást

A dalok segítenek a velük és az életükkel kapcsolatos pozitív dolgokat elképzelni, ezáltal erősítik a kreatív képezlőerőt és elmélyítik a pozitív élményeket.

Csökkenti a stresszt

Az éneklés, a zenehallgatás és a táncolás bizonyítottan csökkenti a stresszt, segít ellazulni, így kiváló módszer a nap közben felgyülemlett feszültség levezetésére.

Erősíti a szociális készségeket

A zene segít a gyerekeknek, hogy egyszerre több dologra is tudjanak figyelni, miközben másokhoz is alkalmazkodniuk kell. Ez fejleszti a különböző szociális készségeket pl. megtanulnak csendben figyelni, követni az utasításokat, türelemmel várni vagy éppen együttműködni.

MELYIKET KÉRED? VÁLASSZ!

CSAK A CD-T KÉREM!

repuljvelemcd_daloskonyv

A doboz tartalma:

 • 1 db Bagdi Bella – Repülj velem CD
 • 1 db Dalosfüzet

A Repülj velem CD dalai azoknak a gyerekeknek készültek, akiket szüleik boldognak, kiegyensúlyozottnak, életvidámnak és elégedettnek szeretnének látni, és ilyen jövőt is képzelnek el nekik.

Rendeld meg MOST 3590 Ft-ért!

A MAXI GYEREKCSOMAGOT KÉREM!

maxi_csomagA Repülj velem CD még hatékonyabb az új, Boldogító erősségek kártyajátékkal együtt!

A Boldogító erősségek kártyajáték 43 személyiségfejlesztő kártyát és 23 fejlesztő játékot tartalmaz, amelyek segítenek megismerni és kibontakoztatni a gyerekek erősségeit, hogy kiegyensúlyozottabban, elégedettebben és gondtalanul éljenek.

A csomag tartalma:

 • 1 db Repülj velem CD
 • 1 db Dalosfüzet a dalszövegekkel
 • 1 db Repülj velem dalok kottái akkordokkal letölthető pdf
 • 1 db Boldogító erősségek kártyacsomag
 • 1 db 23 játékot tartalmazó könyvecske a kártyákhoz

AJÁNDÉK: 50 tipp a boldog gyerek neveléséhez című letölthető E-book.

Rendeld meg MOST
7 090 Ft helyett
csak 5 900 Ft-ért!

AZ ÓRIÁS GYEREKCSOMAGOT KÉREM INGYENES HÁZHOSZÁLLÍTÁSSAL!

Az Óriás gyerekcsomagban a most megjelent Repülj velem CD és a Boldogító erősségek kártya mellé a korábban óriási sikert aratott Bagdi Bella – Világomban minden rendben van gyerek CD-t és a hozzá készült Pozitív gyerek vagyok kártyát is megkapod. Utóbbiak játékos módon és a dalokkal segítenek fejleszteni a gyerekek pozitív gondolkodásmódját, hogy észrevegyék magukban, maguk körül azt, ami értékes, könnyebben elérjék céljaikat, magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá váljanak.

A két kártyacsomag remekül kombinálható egymással. A könyvecskében ehhez is találsz ötleteket.

A csomag tartalma:

 • 1 db Repülj velem CD
 • 1 db Dalosfüzet a dalszövegekkel
 • 1 db Repülj velem dalok kottái akkordokkal letölthető pdf
 • 1 db Boldogító erősségek kártyacsomag (43 kártya)
 • 1 db 23 játékot tartalmazó könyvecske a kártyákhoz
 • 1 db Világomban minden rendben van CD
 • 1 db Pozitív gyerek vagyok kártyacsomag játékleírással (60 db kártya)

AJÁNDÉKOK:

 • 50 tipp a boldog gyerek neveléséhez című letölthető E-book.
 • Ingyenes szállítás Magyarország teljes területére

Az Óriás gyerekcsomag megvásárlásával segíted, hogy Magyarországon egyre több gyermek vehessen részt a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programján, és ezáltal hozzájárulsz a lelki egészségük fejlődéséhez és kikezdhetetlenségéhez. Az Óriás csomag bevételének a 10%-át a gyerekek boldogságának a fejlesztésébe invesztáljuk.

Rendeld meg MOST
14 090 Ft helyett
csak 11 900 Ft-ért
ingyenes szállítással!

© Copyright 2019. Mental Focus Kft.