bagdibella_logo

Ha már régóta követsz, akkor biztosan tudod, milyen fontos számomra a pozitív fejlődés, a tartós boldogság forrásának megtalálása, életutunk és erősségeink felfedezése.

Egyik legfőbb célom, hogy neked is segíthessek abban, hogy kihozhasd magadból a lehető legtöbbet és legjobbat.

Ez sajnos nem egyszerű feladat, hiszen a legtöbben hiányfókuszú szemléletben nevelkedtünk. Azt táplálták belénk, csak úgy válhatunk eredményessé és boldoggá, ha megszüntetjük a hiányosságainkat és kijavítjuk a hibáinkat.

Az igazság az, hogy ennek épp az ellenkezőjét kellene tennünk!

Sikereket az erősségeink fejlesztésével, nem a hiányosságaink megszüntetésével érhetünk el. A Gallup Intézet tudományos kutatásai kimutatták, hogy a kiemelkedően sikeres emberek attól olyan eredményesek, hogy a gyengeségeik helyett az erősségeikre koncentrálnak az élet minden területén.

A jó hír, hogy a szemléletváltáshoz soha nem késő. Akár most, ebben a szent pillanatban is dönthetsz úgy, hogy felfedezed a saját erősségeidet és elkezded fejleszteni, használni őket a saját boldogságod és jólléted érdekében.

Az elmúlt időszakban azon dolgoztam, hogy ebben a lehető legnagyobb segítségedre lehessek. Ami azt illeti, 3 egészen különböző lehetőséget is tudok kínálni neked erre:

bagdibella_logo

A bagdibella.hu weboldal hamarosan megújul!

Kövesd Bellát a Facebook közösségi oldalon vagy hallgasd dalait a Youtube csatornán!

Bella kiadványait megtalálod a mentalfocus.hu webáruházban »»

Kérdésed van?
Telefon: +36 70 635 3250
E-mail: info@bagdibella.hu