onbizalom_header_v3_nobg

Tanuld meg, hogyan növelheted az önbizalmadat, és egy olyan technikát is elsajátíthatsz, amelynek a segítségével konkrét helyzetek előtt pár perc alatt képes vagy növelni a magabiztosságodat.

Tarts velem március 17-én Budapesten!

button_ottahelyem

SZÁMOLD FEL AZ ÉPPEN CSAK MEGÉLEK SZEMLÉLETET!

Számold föl az éppen csak megélek szemléletet! Gondolj nagyot! Számíts a legjobbra! Várj az elégnél is többet! Szellemi alaptétel és lélektani tény is, hogy afelé mozdulunk, amit az elménkben látunk.

Amennyiben nem látod, akkor valószínűleg nem fog megtörténni veled. Te mit látsz, amikor a jövődbe pillantasz? Látod magad erősödni, egészségesebbé, boldogabbá válni? Látod magad, amint eléred a céljaid? Ha látod, megtörténhet. Előbb látnod kell magadban a jó dolgok megvalósulását, mielőtt megtörténne veled.

Amit magad előtt látsz egy konkrét helyzettel kapcsolatban, annak a szelleme beköltözik a cselekedeteidbe, és minden, amit teszel, összhangban lesz azzal, amit magadról és a képességeidről gondolsz az elmédben. Ideje továbblépni, elengedni a múltbeli sérelmeket, korlátokat, fájdalmakat, kudarcokat. Ideje nagyobb dolgokban hinned.

Itt az ideje az előrelépésnek. Készen állsz rá?

Ha igen, én segítek neked, hogyan építsd újra önmagad és hogyan tedd szokássá a belső önbizalmat, amely valódi boldogsághoz vezet és kiteljesedéshez.

button_ugras

A program:

17.00-18.00 regisztráció

18.00-19.10 életépítő előadás és az első 3 lépés gyakorlat

19.10-19.30 szünet

19.30-21.00 Önépítés és önbizalom koncert (önfejlesztő és motivációs dalokkal)

lepjtovabbkoncert2018_ikonok

Hol találkozunk?

Időpont

2018. március 17.

Jegyek

A jegyek 3500 Ft-ól kaphatók!

Mások véleménye Bagdi Belláról:

velemeny8
velemeny10
velemeny12
velemeny4
velemeny6
velemeny9
velemeny11
velemeny13
velemeny2
velemeny3
velemeny5

Ők már részt vettek Bagdi Bella előadáson!

Ki az a Bagdi Bella?

bagdibella_karika

Személyiségfejlesztő előadó, tréner, többszörös platinalemezes énekesnő és a Sorsfordító önbecsülés bestseller című könyv szerzője.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője, ő indította el Magyarországon azt az iskolai Boldogságóra mozgalmat, mely a pozitív pszichológia kutatásaira épül, és amelynek a pozitív hatásait az ELTE PPK tudományosan is igazolta, együttműködve Prof. Dr. Bagdy Emőkével és Prof. Oláh Attilával. A programot már 4 nyelvre lefordították, és 2017-ben elnyerte a Civil Díjat a legnagyobb hatású projekt kategóriájában.

Bella küldetése, hogy saját tapasztalatait és tudását megosztva másokkal, megkönnyítse az emberek lelki életét.

Hol találkozhattál már Bellával?

media_bb

Online jegyvásárlás

Válassz az alábbi lehetőségek közül:

Március 14-16. között, az ünnepek alatt is megveheted online a jegyedet, de mivel banki értéknap csak hétfőn lesz, így vagy az utalási bizonylatodat hozd magaddal, vagy pedig a helyszínen készpénzben fizetheted ki a jegyed árát.

lepjtovabbkoncert2018_jegynormal

Mit tartalmaz az ár?

1. Belépő az Önépítés és önbizalom gyakorlatorientált előadására és motivációs koncertjére: ez a 3 óra nem lesz egy unalmas, önpromós előadássorozat, hanem gyakorlatias és jó hangulatú estére számíts.

2. Feltöltődés: sokan mondják, hogy az eseményeimből még hónapokig tudnak töltekezni. Elmerülni egy pozitív és reményteljes közegben szinte önmagában megéri! Gyere és töltekezz fel!

3. Önfejlődés: a részvételeddel azt jelzed, hogy fejleszteni akarod önmagadat Itt csupa olyan emberrel fogsz találkozni, akik szintén fejlődni szeretnének.

4. Új barátokat szerezhetsz: itt lehetőséged lesz másokkal is megismerkedni.

Teljes ár:

4.500 Ft

Kedvezményes jegyár március 14-ig:

3.500 Ft

Mit tartalmaz a páros jegy?

1. Kedvezményes árú belépő két fő részére az Önépítés és önbizalom gyakorlatorientált előadására és motivációs koncertjére: ez a 3 óra nem lesz egy unalmas, önpromós előadássorozat, hanem gyakorlatias és jó hangulatú estére számíts.

2. Feltöltődés: sokan mondják, hogy az eseményeimből még hónapokig tudnak töltekezni. Elmerülni egy pozitív és reményteljes közegben szinte önmagában megéri! Gyere és töltekezz fel!

3. Önfejlődés: a részvételeddel azt jelzed, hogy fejleszteni akarod önmagadat Itt csupa olyan emberrel fogsz találkozni, akik szintén fejlődni szeretnének.

4. Új barátokat szerezhetsz: itt lehetőséged lesz másokkal is megismerkedni.

Teljes ár (2 fő):

7.000 Ft

helyett:

6.500 Ft

Mit tartalmaz az ár?

1. Az esti előadás videófelvételét

2. Belépő az Önépítés és önbizalom gyakorlatorientált előadására és motivációs koncertjére: ez a 3 óra nem lesz egy unalmas, önpromós előadássorozat, hanem gyakorlatias és jó hangulatú estére számíts.

3. Feltöltődés: sokan mondják, hogy az eseményeimből még hónapokig tudnak töltekezni. Elmerülni egy pozitív és reményteljes közegben szinte önmagában megéri! Gyere és töltekezz fel!

4. Önfejlődés: a részvételeddel azt jelzed, hogy fejleszteni akarod önmagadat Itt csupa olyan emberrel fogsz találkozni, akik szintén fejlődni szeretnének.

5. Új barátokat szerezhetsz: itt lehetőséged lesz másokkal is megismerkedni.

6. Első sorokból élvezheted a rendezvény minden pillanatát!

Teljes ár:

5.900 Ft

Kedvezményes jegyár március 14-ig:

4.500 Ft

100% garancia

garancia_m

Az előadásra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha elégedetlen vagy, az előadás végén élhetsz a garanciával, és mi kérdés nélkül visszaadjuk a részvételi díjad.

Miért érdemes időben lefoglalnod a helyed?

Mert a férőhelyek száma korlátozott, nincs lehetőség pótszékekre.

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Kérdésed van a jegyvásárlással kapcsolatban?
Esetleg személyesen szeretnél jegyet vásárolni az irodánkban?
Keresd bizalommal Lengyelné Katalin kolléganőnket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Telefonszám: +36 70 635 3250
Email: iroda@mentalfocus.hu

button_ugras