Önfejlesztő Zenés és Meditációs Est - Bagdi Bellával

Élet leckék ❤️

Az élet leckéket ad fel nekünk, olyan egyetemes igazságokat tár elénk, amelyek a szeretet, a félelem, az önmagunkban és az életben való hit, a veszteségek, a boldogság, a kapcsolatok, vagy az önazonosság alapjait tanítják meg nekünk. Nem az élet nehézségei miatt vagyunk boldogtalanok, hanem azért, mert nem értjük, miért történnek ezek a dolgok. Az igazi kihívás az, hogy megtaláljuk ezekben a leckékben az élet értelmét.

Ez az este egy dalközpontú felfedezőút, ami visszavisz önmagunkhoz, és megvizsgáljuk, melyek azok az élet leckék, amelyeknek az elsajátítását az élet megkívánja tőlünk: a félelem leckéje, a szeretet leckéje, az önátadás leckéje, az önmagunkba vetett hit leckéje, az életbe vetett hit leckéje, a kudarc leckéje, a tökéletlenség leckéje, a boldogság leckéje.

Helyszín:

FMH Fővárosi Művelődési Ház 1119 Budapest, Fehérvári út 47.

Időpont:

2024. május 18. 18.00 - 20:15

Információ:

+36 70 635 3250

Életünk leckéi életünk nagy viharai

Sok mindenre rábukkanunk az életünk során, de többnyire önmagunkat találjuk meg. Életünk leckéi életünk nagy viharai, ezek tesznek bennünket azzá, akik vagyunk. Ezek által gyógyítjuk magunkat és egymást. Nem olyan gyógyítás ez, amely a teste hozza rendbe, hanem annál sokkal mélyebbre hatol: a lelkünk, maglényünk gyógyítása.

Ezen az estén végzett gyakorlások segítenek a lezárásban és újratervezésben.

Mi vár rád ezen az estén?

Egy kis pozitív pszichológia, léleképítő zene és meditáció.

“Semmihez nem fogható az az élmény, amit Bella személyes jelenlétével adni tud a koncertjein. Dalai egyre több emberre vannak gyógyító, erőt adó, nyugtató és feltöltő hatással.”

Hallgass bele néhány dalba, amik a koncerten is felcsendülnek majd:

Ismerd meg Bellát és fellépő zenésztársait!

Bagdi Bella

Énekes-pszichológus, mindfulness tanár

Pozitív zenéje igazi kuriózum itt Magyarországon. Bella önterápiás céllal kezdett dalokat írni, amelyekben az élet tanításait zenésíti meg. Idővel egyre tudatosabban kezdte összekapcsolni a pozitív pszichológiát és a zeneterápiát, mint eszközt a zenés estjein. Sajátos pozitív zenei és szöveg világot alakított ki, ebbe a világba hívja el évről évre a közönségét.


Estjeinek hangulatát az életöröm, a belső béke, az emberi lelkünket feltöltő üzenetek és a jelenlévőkkel való folyamatos interakció jellemzi. Hangja, személyisége és zenéje képes feltölteni korosztálytól függetlenül mindenkit. Bella zenés estjeinek küldetése, hogy a dalain és meditációin keresztül járuljon hozzá az őt hallgatók lelki békéjének  és az életöröm érzésének a megteremtéséhez.

Bella zenésztársai ezen az estén:

Kovács Zoltán

Zeneszerző-zongorista

Lantos Zoltán

Hegedűművész

Weisz Gábor

Szaxofon

Csendes Csaba

Ütőhangszerek

Az Önfejlesztő Zenés és Meditációs Est kifejezetten neked szól, ha…

“A dallam rezgése a szöveggel együtt a tudatalattit átprogramozhatja”

avagy miben segítenek Bella dalai és koncertjei?

Online jegyvásárlás

Válassz az alábbi lehetőségek közül!

Fontos! Amint a helyek beteltek, lezárjuk a jelentkezési lehetőséget!

Normál jegy

5.900 Ft

Páros jegy

(2 fő részére)

10.000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Kérdésed van a jegyvásárlással kapcsolatban? Keresd bizalommal Lengyelné Katalin kolléganőnket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Telefonszám: +36 70 635 3250 (munkaidőben 9:00-16:00 óra között)
Email: [email protected]