Figyelem! Helyszínváltozás!
BÁLNA BUDAPEST, Fővám tér 11-12., 2. emelet (nagy rendezvényterem)

A rendezvényre a jegyek elfogytak!

III. Boldogság Mesterkurzus

Szabadulás a depresszióból, pesszimizmusból, félelemből

Tanítsd meg önmagad túljutni a negatív érzelmeken, nehézségeken!

Az egész nap során segítségedre lesznek:
Bagdi Bella és Prof. Dr. Bagdy Emőke

2018. október 27. Budapest

Mi a Boldogság titka? Legyőzhető a Depresszió?

Még a nehéz helyzetekben is tudjuk irányítani érzelmeinket?

Az emberi boldogság kulcsa a saját elmeállapotunkban rejlik, éppen ezért a boldogságunk legfontosabb akadályait is ott kell keresnünk.

Semmi kétség nem fér hozzá, hogy egyéni jóllétünket és boldogságunkat  az hátráltatja a legnagyobb mértékben, hogy folyamatosan hajlamunk van az ártalmas, kínzó érzelmeket érezni.  Ezek az érzelmek az emberi boldogság ellenségei és minden kártékony emberi viselkedés forrásai.

Éppen ezért, ha szeretnénk boldogabban és elégedettebben élni, meg kell tanulnunk az ilyen ártó érzelmeket kezelni.

IGEN!

Kezelni lehet ezeket a negatív érzelmeket, és hatékonyan csökkenteni lehet ártó hatásukat.

Bárki képes ezt megtanulni, TE is!

Még akkor is, ha korábban már jártál ilyen-olyan önfejlesztő rendezvényen,

de ideiglenes motiváción kívül tartós változást nem kaptál. Akkor is, ha már próbáltál segítséget kérni, de nem sikerült eredményt elérned!

Hamarosan elárulom, hogyan segíthet ez a nap neked is tartós pozitív változást elérni, olvass tovább!

A “Szabadulás a depresszióból, pesszimizmusból, félelemből

napon olyan GYAKORLATI és otthon is használható, TARTÓS eszközöket kapsz a kezedbe, melyekkel....

 • Megtanulod, hogyan lehet a depresszió, a pesszimizmus, félelem ördögi köréből kitörni!
 • Képes leszel a hirtelen rád törő negatív érzelmeket kezelni!
 • Sokkal rövidebb ideig leszel rossz hangulatban mint korábban, és napról napra nagyobb lesz az önbizalmad, mert tudod, hogy te irányítod az életedet!
 • check
  Az élet valamennyi kihívásával könnyebben fogsz tudni szembenézni és eredményesebb életet élhetsz.
 • check
  Prof. Dr. Bagdy Emőke egy olyan mély, szép, és tartós meditációs gyakorlatot tartogat a nap végére Belső utazás címmel, amelyben eddig csak privát konzultációk keretein belül lehetett részed nála. Ez az egy gyakorlat is hatalmas és tartós változásokat hozhat a számodra.

Ismerősek neked is ezek a gondolatok?

Gyakran felmerülnek vagy felmerültek korábban benned?

 • “Úgy érzem mintha harcban állnék a világgal.”
 • “Miért nem sikerül nekem soha semmi?”
 • “Senki sem ért meg engem.”
 • “Bárcsak jobb ember lehetnék.”
 • “Mihaszna vagyok.”
 • chevron-right
  “Az életem nem arrafelé halad amerre szeretném.”
 • chevron-right
  “Csalódtam önmagamban.”
 • chevron-right
  “Képtelen vagyok ezt tovább elviselni.”
 • chevron-right
  “Mi a baj velem?”
 • “Bárcsak valahol máshol lennék!”
 • “Gyűlölöm magam.”
 • “Értéktelen vagyok.”
 • “Azt kívánom, bárcsak eltűnhetnék!”
 • “Örök vesztes vagyok.”
 • “Az életem egy nagy zűrzavar.”
 • “Csődtömeg vagyok.”
 • “Olyan tehetetlennek érzem magam.”
 • “Valaminek muszáj megváltoznia.”

Ha ezek, vagy ezekhez hasonló gondolatok egyszer már hatással voltak rád, onnantól kezdve készenlétben fognak állni, hogy más alkalmakkor is rád támadhassanak.

És amikor ez megtörténik, még mélyebbre rántják a hangulatodat. Ezek az önostorozó hangok az elménkből jönnek és semmi hasznukat nem vesszük! Valószínűleg ezért olvasod te is ezeket a sorokat, mert szeretnéd, hogy végre megváltozzanak a gondolataid, hogy végre megtaláld a helyedet ebben a zűrzavaros világban.


Sajnos ezek a negatív érzelmek nagyon sok embert érintenek, ezért lett ez a fő témája a III. Boldogság Mesterkurzusnak!

III. Boldogság Mesterkurzus

Szabadulás a depresszióból, pesszimizmusból, félelemből

FONTOS!

Ha nem vagy depressziós, nem félsz semmitől és teljesen optimista vagy, akkor is érdemes lehet eljönnöd erre a napra, hiszen nincs olyan ember a világon, akinek ne lennének negatív gondolatai és érzelmei. Vagy akár csak rosszabb időszakai.


Ezen a napon gondolunk rájuk is, hiszen azokkal a gyakorlatokkal, amelyeket itt megtanulnak, képessé válnak arra, hogy felkészüljenek a még meg sem jelent negatív érzelmekre.

A legnagyobb nehézség a negatív érzelmekkel az, hogy olyan erővel és olyan hirtelen tudnak megjelenni, hogy ha nem edzed az elméd már előtte, akkor sokszor annyira letaglózhat az adott szituáció, hogy nem fogod tudni egykönnyen kihúzni magadat belőle.


Kivéve ha van egy berögzült, automatikus “válaszod”, amivel át tudod fordítani a negatívat pozitívba. Erről szól ez a nap!

Október 27-én A Boldogság Mesterkurzus Szabadulás a depresszióból, pesszimizmusból, félelemből napján olyan gyakorlatokkal ismerkedhetsz meg, amelyek segítenek az elmetevékenységed depresszióra hajlamos mintázatától elszakadni.

“Nálam is működni fognak ezek a gyakorlatok?
Én nehéz eset vagyok.”

A rövid válasz: Igen.

A kicsit hosszabb válasz: A lehető leghitelesebb emberek fognak neked segíteni.

Bagdi Bella

Bagdi Bella maga is depressziós volt sokáig! 27 évesen kezdte el a depresszió elleni harcát, és évtizedekkel később arról mesél az embereknek, hogyan győzött. Átkapcsolt a rá akkoriban jellemző lehangolt, életvesztes életérzésről az élet élvezetére.


És útközben legyőzte pár másik pszichés zavarát is: a függőségét, az emberektől való félelmét és a pánikbetegségét is mindenféle gyógyszeres kezelés nélkül. Tehát megjárta a szakadék mindkét partját. Elmondja ezen a napon, hogyan csinálta, és te hogyan tudod utána csinálni.

Prof. Dr.

Bagdy Emőke

Prof. Dr. Bagdy Emőke a szakma egyik legelismertebb szakértője. Szinte lehetetlen már hozzá bekerülni konzultációkra.


Egyik legerőteljesebb vezetett meditációs gyakorlatát fogja elhozni október 27-én neked is, ami már ott helyben tartós pozitív változást hozhat a számodra! Most még lehet hogy nem hiszed, de ha saját bőrödön tapasztalod, meg fog változni a véleményed. Ezt garantálom!

Tanuld meg legyőzni negatív érzelmeidet! Tanulj meg átváltani egy tartósan pozitív érzelmi állapotba! Győzd le a félelmeidet és tudd magad mögött a pesszimizmust!

Ha egy újabb “hurrá-optimizmus” tréninget keresel, ami nagyon felspanol aznapra, de pár nappal később újra előjönnek a negatív érzelmeid, ahol azt érzed, hogy nem változott semmi, akkor

ez a nap NEM neked szól!


HA

 • Komolyan gondolod önmagad fejlesztését...
 • Tartós pozitív változást szeretnél elérni az életedben…
 • Végre egy működő módszert szeretnél…
 • Eleged van az elméleti “megmondó emberekből”, és konkrét, kézzelfogható, otthon, egyedül is megvalósítható technikákra vágysz…
 • A szakma legjobbjaitól tanulnál, akik ezzel foglalkoznak évtizedek óta, vagy maguk is átélték azt, amit te is…

A III. Boldogság Mesterkurzus - Szabadulás a depresszióból, pesszimizmusból, félelemből című napunk kifejezetten neked való!


Ezzel a nappal nem az a célunk, hogy megszabadítsunk a stressztől, a különféle negatív hatásoktól, hiszen azok megtörténnek… A célunk az, hogy jobbá tegyük a stresszkezelésedet, a nehézségekkel való megküzdési képességedet.

Amit biztosan garantálni tudunk: a szabadulás a depressziótól, pesszimizmusból, félelemből nap után gyökeresen meg fog változni a negatív gondolatokhoz és érzésekhez fűződő viszonyod!

E változás révén rálelhetsz egy olyan útra, amelyen képes leszel kiszabadulni az egyre romló kedélyállapot örvényéből, hogy az ne jusson el a depresszió szintjéig, ezáltal képes leszel tartós boldogságra szert tenni az életedben.

Az itt megszerzett tudással és eszközökkel felvértezve nem leszel többé kiszolgáltatva negatív érzelmeidnek.

Már a nap során lesznek olyan gyakorlatok, amik azonnali, tartós hatást fognak elérni nálad, és lesznek, amelyeket bármikor segítségül hívhatsz ha rád tör a rossz érzés.

A nap programja:

08.30-10.00 Regisztráció

Arra kérünk, érkezz pontosan, mivel a program 10:00 órakor elkezdődik!

10.00-11.30 Prof. Dr. Bagdy Emőke szakmai előadása

A Boldogság Mesterkurzus I. részében azt vizsgáljátok meg, hogy az elme, a test és az érzelmek hogyan tartják fenn összejátszásukkal a depressziót, és hogyan lehet a depresszió, a pesszimizmus, a félelem ördögi köréből kitörni.


11.30-12.00 Szünet

12.00-13.30 Bagdi Bella előadása: Az élet több a boldogságnál

A boldogság keresése valójában boldogtalanná tesz bennünket. A világban folyamatosan nő az öngyilkosságok aránya. Az élet alapvetően könnyebb minden területen, ennek ellenére az emberek kétségbeesettek, depressziósak és egyedül érzik magukat.


Van a létezésnek egyáltalán értelme?


Az üresség érzését nem a boldogság hiánya váltja ki, hanem az élet értelmének a hiánya.


A blokkból megtudod, hogy mi a különbség a boldogság és a tartalmas élet között, és olyan konkrét eszközöket kapsz a kezedbe, amivel a tartalmas élet felé veheted az irányt.


Arra invitálnak az előadók, hogy te magad tapasztald meg azt az állapotot, amit a boldogtalan állapotok „helyrehozásnak” neveznek, mely mélységes átalakulást és felszabadulást hozhat neked.

Segítenek neked olyan gyakorlatokat elsajátítani, amelyek alkalmazásával képes leszel a negatív érzelmek örvényéből kitörni és tartós örömteli állapotot létrehozni.


13.30-14.30 Ebédszünet

14.30-16.00 Bagdi Bella előadása: Megküzdési stratégiák

Ebben a blokkban olyan gyakorlati eszközöket kapsz a negatív érzelmek feldolgozásához, kezeléséhez, melyeket otthon, magadnak tudsz elvégezni, amikor azok előjönnek. Olyan gyakorlatokat sajátíthatsz el, amelyek alkalmazásával képes leszel a negatív érzelmek örvényéből kitörni és tartós örömteli állapotot létrehozni.

Ha vannak hangulatingadozásaid, ez a blokk fog segíteni megoldani azt. Kapsz mentális fejlesztőgyakorlatot is az érzelmi zuhanórepülések ellen. Gondolatban ugyanis sokkal gyakrabban szenvedünk, mint a valóságban.


16.00-16.30 Szünet

16.30-18.00 Belső utazás Prof. Dr. Bagdy Emőkével

Ebben a blokkban azt a személyes élményű bizonyítékot élheted majd át, hogy hogyan hatnak az érzelmeink a lelki életünkre és hogyan történik az, hogy amit magunkba temetünk sérelmet, fájdalmat, az ott szunnyad ma is a testünkben, kémiai-biokémiai formában.


Átélheted, hogy milyen jelentősége van annak, hogy mi tudunk a szervezetünkkel társalogni, tudjuk a szervezetünk bánatát oldani. Egy különleges, egyszeri és megismételhetetlen érzelmi kommunikációra és oldásra kerül sor a szervezetünkkel, a belső lényünkkel és Prof. Dr. Bagdy Emőkével.


Ez a gyakorlat is hatalmas és tartós változásokat hozhat a számodra.

18.30-20.00 Koncert Bagdi Bellával és zenekarával

A zene segít elmélyíti mindazt, amit a nap során tanultál. Ha szeretnéd hogy a hallottak minél nagyobb százaléka maradjon meg benned, hívd segítségül a zenét, és meglátod milyen csodás eredményekre képes.


Ez a nap a lehető leggyakorlatiasabb módon fogja kibontakoztatni a számodra a boldogság és a gyógyulás benned szunnyadó képességét. Egyetlen konkrét depressziós tünetednek sem kell lennie ahhoz, hogy ezek a gyakorlatok a javadra váljanak.

Mennyibe kerül a részvétel a III. Boldogság Mesterkurzuson?

Mennyit érne meg neked, hogy végre megszabadulj a depressziótól, félelemtől és szorongástól? Mennyit érne meg neked, hogy ezek után hatékonyan tudd kezelni negatív érzelmeidet?
A legtöbb ember erre minden bizonnyal azt mondja, hogy BÁRMENNYIT!

Azonban nem lenne jó, ha ez - az amúgy egyedülálló és exkluzív - rendezvény csak szűk körben kerülne megtartásra, csak azért mert drága. Habár a legtöbben azt javasolták nekünk szervezőknek, hogy 50 ezer forint körül adjuk a teljes napot.

Bella és Emőke szakmájukban elismertek, és egy olyan tematikával készülnek, amit jelenleg más rendezvényen nem kaphatsz meg.

Szeretnénk hogy minél többen el tudjanak jönni erre a napra, mert hisszük, hogy mindenki, aki részt vesz, kapni fog olyan impulzusokat amivel jobbá teheti az életét. Nem csak hisszük, biztosak vagyunk benne!

A részvétel a teljes napon 25.000 Ft + áfa árba kerül (br. 31.750 Ft).

Ezért az árért résztvehetsz mind a 4 előadáson, beleértve a meditációs gyakorlatot is, valamint a nap végi koncerten is 3.500 Ft értékben.

Bónuszként minden résztvevő megkapja Bagdi Bella - Szabadulás a depresszióból, félelemből, pesszimizmusból - 3 mentális gyakorlat meditációval hanganyagát is 4.000 Ft értékben!

Ha már szerveztél rendezvényt, akkor tudod, hogy nagyon sok fix költséggel jár, ami igen széles skálán tud mozogni a résztvevők számától függően. Így hát az a cél hogy minél előbb jelentkezz erre a napra, pontosabban tudjunk kalkulálni a létszámmal, így egy további lehetőséget adunk a számodra:

Ha szeretnél még többet kapni, kialakítottunk egy VIP jegyet is, ennek az előnyei, bónuszai:

Részvétel az egész napon 25.000 Ft + áfa értékben.

Részvétel a koncerten 3.500 Ft értékben.

Bagdi Bella - Szabadulás a depresszióból, félelemből, pesszimizmusból - 3 mentális gyakorlat meditációval hanganyaga 4.000 Ft értékben.

+ Boldogság Mesterkurzus Útravaló - videós anyag Bagdi Bellától, amiben segít, hogy a nap után mire figyelj a legjobban. Hogyan érd el, hogy amit itt megtanulsz, maradéktalanul és tartósan megmaradjon az életedben. Ennek a videós anyagnak az értéke 10.000 Ft.

+ Bagdi Bella vadonatúj Boldogság könyvét, ami október 27-én fog megjelenni, és ami egy 30+1 napos Pozitív Fókusz programot tartalmaz 4.900 Ft értékben.

+ Bagdi Bella Boldogság meditációs CD-je 3.900 Ft értékben.

+ A 2015-ös Boldogás Mesterkurzus videófelvételeit, ahol többek között olyan előadók beszéltek, mint Müller Péter, Feldmár András, Böjte Csaba, Prof. Dr. Bagdy Emőke - 15.000 Ft értékben.

+ Soron kívül regisztráció és ültetés az első sorokban.

A VIP jegy ára 50.000 Ft + áfa (br. 63.500 Ft)

A RENDEZVÉNYRE A JEGYEK ELFOGYTAK!

HAPPY VIP JEGY
 • Belépő a Boldogság Mesterkurzus izgalmas gyakorlatorientált előadásaira: ez a nap nem lesz egy unalmas, reklámokkal teli előadássorozat, hanem gyakorlatias és jó hangulatú nap, ahonnan feltöltődve térhetsz haza
 • Megkapod ajándékba Bagdi Bella - Szabadulás a depresszióból, félelemből, pesszimizmusból - 3 mentális gyakorlat meditációval hanganyagot a Mesterkurzus másnapján, melynek értéke 4000 Ft, és amelynek segítségével a mesterkurzus után tovább fejlesztheted magad a témában.
 • Boldogság Mesterkurzus Útravaló - videós anyag Bagdi Bellától, amiben segít, hogy a nap után mire figyelj a legjobban. Hogyan érd el, hogy amit itt megtanulsz, maradéktalanul és tartósan megmaradjon az életedben. Ennek a videós anyagnak az értéke 10.000 Ft.
 • Bagdi Bella vadonatúj Boldogság könyvét, ami október 27-én fog megjelenni, és ami egy 30+1 napos Pozitív Fókusz Programot tartalmaz 4.900 Ft értékben.
 • Bagdi Bella Boldogság meditációs CD-je 3.900 Ft értékben.
 • A 2015-ös Boldogsás Mesterkurzus videófelvételeit, ahol többek között olyan előadók beszéltek, mint Müller Péter, Feldmár András, Böjte Csaba, Prof. Dr. Bagdy Emőke - 15.000 Ft értékben.
 • Soron kívüli regisztráció
 • Első sorokban való helyfoglalás vip tagoknak
 • Check Square
  Feltöltődés: sokan mondják, hogy Bella és Emőke eseményeiből még hónapokig tudnak töltekezni. Elmerülni egy pozitív és reményteljes közegben szinte önmagában megéri! Légy részese te is!
 • Check Square
  Önfejlődés: részvételeddel azt jelzed, hogy fejleszteni akarod önmagadat! Itt csupa olyan emberrel fogsz találkozni, akik szintén fejlődni szeretnének
 • A jegyár tartalmazza a részvételi díjat az esti Bagdi Bella és zenekara koncertre

A HAPPY VIP csomag ára

50.000 Ft + áfa
br. 63.500 Ft

100%

garancia

Szeretnénk még könnyebbé tenni a döntést számodra, ugyanis az egész napra 100% pénzvisszafizetési garanciát adunk! 

Ha nem azt kapod, amit vártál, csak jelezd nekik az ebédszünet végéig a helyszínen és kérdés nélkül visszakapod a rendezvény árát, megköszönik a bizalmat, amit nekik szavaztál, és rossz érzések nélkül, barátsággal váltok el.

Miért merünk ilyen garanciát vállalni?

Mert biztosak vagyunk abban, hogy ez a nap segíteni fog neked! Szeretnénk minél több embernek segíteni, így nyugodtan merjük azt mondani, hogy ha nem tetszett, nem került egy forintodba sem! Nincs veszíteni valód!

​Találkozzunk október 27-én, ahol…

… azonnal használható technikákat és eszközöket kapsz, melyekkel saját magadat tudod kihúzni negatív érzelmeidből!

… megtanulod, hogyan adj több értelmet az életednek! Megtanulod, hogyan találd meg az életcélod (és ez nem a szokásos „célkitűzős” és „céltervezős”, ezerszer elismételt klisékből fog állni, meglátod!), és hogyan tartozz te is valahová!

… hatékonyan fogod tudni csökkenteni a hétköznapi  szorongásaidat, aggodalmaidat, pesszimizmusodat, félelmeidet.

… hatékonyan fogsz tudni megbirkózni a mindennapi problémáiddal, boldogságot és békét fogsz találni ebben a zűrzavaros világban.

… a nap végén Prof. Dr. Bagdy Emőkével egy olyan mély terápiás meditációban fogsz részt venni, ami azonnali jótékony hatással lehet az életedre. Két agyféltekénk van, mi mégis folyvást a ballal foglalkozunk. Kommunikáljunk a belső világunkkal is, használjuk a jobb agyféltekénket. Ez a gyakorlat hatalmas és tartós változást hozhat az életedbe, már csak ezért az egy gyakorlatért megérni eljönnöd a napra.

… egy szuper önfejlesztő koncerten vehetsz részt a nap végén Bellával, ami el fogja mélyíteni azt a tudást, amit az egész nap során felveszel :)

Az az igazság, hogy sokkal jobban élünk, mint bármely más korszakban. Sokkal elégedettebbnek kellene lennünk, de mégis depressziósabbak és kétségbeesettebbek lettünk. Hiányzik a létezésünk értelme. Az emberek keresik a boldogságot, de mindhiába.


Miért? Mert rossz a kérdés, amit feltesznek maguknak! Nem a boldogságot kell keresnünk, hanem a tartalmas életet megtalálnunk. Erre is kapsz stratégiákat a nap folyamán!

Hol és mikor lesz a rendezvény?

Bálna Budapest

Budapest, Fővám tér 11-12, 1093 
2. emelet (nagy rendezvényterem)

2018. október 27. 10:00 - 20:00

Félreértések, ami miatt mások nem jönnek el erre a rendezvényre, és ezzel óriási hibát követnek el:

„Nálam is működni fognak ezek a gyakorlatok?

Én nehéz eset vagyok.”


A lehető leghitelesebb emberek fognak neked segíteni, Prof. Dr. Bagdy Emőke az egyik legnagyobb szaktekintély. Bella pedig nagyon sokáig volt depressziós, de sikerült belőle kijönnie! Tudja hogy mi zajlik le benned, és azt is, hogyan tudsz belőle kijönni. A napra pedig 100% garanciát adnak a szervezők, ha úgy érzed a nap végére, hogy neked nem sikerült segíteniük, akkor csak jelezd nekik és kérdés nélkül visszaadják a pénzed.

„Ez túl drága nekem.”


Lehet, hogy eddig még nem adtál ki egyszer sem önfejlesztő rendezvényért pénzt. Lehet, hogy már igen, de csalódtál benne. Esetleg voltál különböző szakembereknél, de nem értél el tartós változást. Ezen a napon a terület legjobbjai fognak neked segíteni. Bella megtapasztalta mindazt, ami benned is zajlik, Emőke pedig több száz embernek segített már a témában. Mennyit érne meg neked, hogy végre megszabadulj a depressziótól, félelemtől és szorongástól?


Mennyit érne meg neked, hogy ezek után hatékonyan tudd kezelni negatív érzelmeidet? Ha így nézed, már nem is tűnik olyan drágának, igaz? Ráadásul 100% garancia mellett tényleg kockázat nélkül jöhetsz el!

„Nem tudom előre, hogy ráérek-e október 27-én. Ez túl messzi még nekem.”


Az embernek arra van ideje, amire szeretné! Ha neked fontos ez a téma, akkor itt a helyed. Ha még nincs fix programod, írd be a naptáradba és foglald le a helyed, mert nem mindig lesz ilyen lehetőség. Ahogy haladunk előre az időben, úgy lesznek egyre drágábbak a jegyárak, és kevesebbek a plusz bónuszok. Videófelvétel készül a napról, de közel sem biztos, hogy nyilvánosan megvásárolhatóvá tesszük. Látod, még a 2015-ös felvételt sem tudod jelenleg sehol megvásárolni.

„Én nem vagyok depressziós, nekem is való ez a rendezvény?”


Ha nem vagy depressziós, nem félsz semmitől és teljesen optimista vagy, akkor is érdemes lehet eljönnöd erre a napra, hiszen nincs olyan ember a világon, akinek ne lennének negatív gondolatai és érzelmei. Vagy akár csak rosszabb időszakai. Ezen a napon gondolnak az előadók rád is, hiszen azokkal a gyakorlatokkal, amelyeket itt megtanulsz, képessé válsz arra, hogy felkészülj a még meg sem jelent negatív érzelmekre.


 A legnagyobb nehézség a negatív érzelmekkel az, hogy olyan erővel és olyan hirtelen tudnak megjelenni, hogy ha nem edzed az elméd már előtte, akkor sokszor annyira letaglózhat az adott szituáció, hogy nem fogod tudni egykönnyen kihúzni magadat belőle. 

Kivéve ha van egy berögzült, automatikus “válaszod”, amivel át tudod fordítani a negatívat pozitívba. Erről szól ez a nap! Az is lehet természetesen, hogy van olyan szeretted, akinek szeretnél tudni segíteni a lélek sötét éjszakáján és ehhez keresel útmutatást. Erre szintén tökéletes lesz a Boldogság Mesterkurzus!

Maradt még kérdésed a rendezvénnyel kapcsolatban?

Keresd bizalommal az info@mentalfocus.hu címet egész nap, vagy a +36 70 635 3250-es telefonszámot hétfőtől péntekig 10:00 és 16:00 között.