Boldogság Mentoring Program Bagdi Bella pszichológussal és mindfulness tanárral ​

Építs olyan életet, amiért érdemes élni!

Ez az az online program, amivel elsajátíthatod a boldogság elérésének, fenntartásának és fokozásának lehetőségeit. Tarts velünk, emeld a boldogságszinted a saját otthonod kényelméből és fedezd fel életed átalakításának lehetőségeit – tudományosan bizonyított módszerekkel!

Mi az a Boldogság Mentoring?

A Boldogság Mentoring a boldogság megteremtésének útjait saját élménygyakorlatokkal elevenné tevő online program. A boldogság a pozitív érzelmek királynője, a lelki egészségünk aranyalapja. A boldogság pumpálja az energiát a mentális egészségünk csúcsállapotának fenntartásához. A boldogság a minőségben élhető élettartam meghosszabbítója.

A kutatások eredményei azt mutatják, hogy

ha dolgozol a saját boldogságodon…

Növekszik az energiád

Szárnyakat kap a kreativitásod

Erősödik az immunrendszered

Javulnak a kapcsolataid

Eredményesebbé válsz a munkádban

Az életed is meghosszabbodik

A Boldogság Mentoring tudományos alapjait a pozitív pszichológiai kutatási eredmények és a pozitív pszichológia érzelemelmélete adja.

Mi a program legfőbb célja?

A Boldogság Mentoring Program célja, hogy képessé tegyen arra, amit talán soha nem tanítottak: hogyan élhetnél boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet.

Ugye te is szeretnél több örömöt és nyugalmat, illetve kevesebb szenvedést és stresszt tapasztalni? Akkor itt a lehetőség, hogy rátalálj arra az útra, amiért érdemes élni: Fedezd fel, hogy a kihívások, amelyekkel ma szembesülsz – függetlenül attól, hogy mennyire ijesztőnek tűnnek – valójában lehetőséget rejtenek a belső erőforrásaid felfedezésére, megerősítésére és az életed átalakítására.

Miért érdemes neked is csatlakoznod?

Tudományos alapokra épülő ismeretekkel gazdagodhatsz

A program a boldogságkutatás legújabb eredményeire épül, így megtanulhatod, hogy milyen módon működik a boldogság, és hogyan lehet az életed részévé tenni.

Praktikus eszközök segítenek növelni az életminőséged

Olyan praktikus és hatékony technikákat, módszereket tanulsz meg, amelyek segítenek kezelni a stresszt, növelni az élmények intenzitását és javítani az életminőséget.

Részese lehetsz egy olyan közösségnek, ahol támogatják a fejlődésed

A Boldogság Mentoring egy olyan közösséget teremt, ahol együtt haladunk a boldogság felé vezető úton. Megoszthatod tapasztalataidat, inspirálódhatsz másoktól és kapcsolatot teremthetsz olyan emberekkel, akik hozzád hasonló utat járnak be.

Rugalmas és könnyen hozzáférhető formában működik

Az online programhoz bármikor és bárhonnan csatlakozhatsz, anélkül, hogy a napi teendőidet feladnád. Ehhez csupán internetkapcsolatra, nyitott elmére és az elhatározásodra lesz szükség!

Aki a Boldogság Mentoring Programban a mentorod lesz:

Bagdi Bella

pszichológus, mindfulness tanár, pozitív pszichológia coach

Ne maradj le a Boldogság Mentoring Program indulásáról!

Ha a fenti információk alapján érdekel a program és szeretnél értesülni a további részletekről, illetve az indulásról, iratkozz fel az alábbi űrlapon keresztül. Nincs más dolgod, mint megadni a neved és az e-mail címed, ahová majd az értesítőt küldhetjük. Hidd el, már mi is alig várjuk az indulást! Hamarosan jelentkezünk 😊