A hit teremtő ereje meggyógyít – töltsd le ingyenesen!

Gyógyulást segítő és hitmegerősítő gondolatok és kinyilatkoztatások

Szeretettel köszöntelek, én Bagdi Bella vagyok, és ezzel a CD-vel az a célom, hogy elősegítsem a Te gyógyulásodat a meglévő terápiás és/vagy orvosi kezelések mellett, olyan gondolatokkal és kinyilatkoztatásokkal, amelyek gyógyító hatást fejthetnek ki a testi és lelki életedben.

Az agykutatás eredményei alátámasztják, hogy elménk megújítható.

A mérgező gondolatoktól és érzelmektől igenis meglehet szabadulni.

A gondolatok mérhetőek, az agyunkban fizikai területet foglalnak el, növekednek és változnak.

Minden döntésünket, szavunkat, tettünket és fizikai reakciónkat befolyásolják. Komoly kutatási eredmények bizonyítják, hogy a fizikai, érzelmi és elmebeli problémák akár 80 %-a is gondolkodásmódunk eredménye lehet.

Van azonban lehetőség arra, hogy megtörd a mérgező gondolatok láncolatát és olyan egészséges gondolkodásmódot alakíts ki, amely nyugalmat hoz viharos gondolataid helyére.

Meg tudod újítani az elmédet. A mérgező gondolatok komoly károkat okozhatnak, ezért ki kell őket söpörni az elmédből, melynek segítségével méregtelenítheted az agyadat. Tested és elméd megbonthatatlan kapcsolatban áll egymással és mindig a gondolaté a kezdeményezés.

Ezen a CD-n hallható gyógyulást segítő kinyilatkoztatásokkal méregtelenítheted a negatív gondolataidat, ami elősegíti érzelmi életed épségének és fizikai tested egészségének a visszanyerését.

Az egészséges gondolatok alkotják és táplálják az elme hátterében lévő idegrendszeri hálózat pozitív alapját. Ezek a pozitív gondolatok erősítik a pozitív reakciókat és kémiai anyagokat szabadítanak fel az agy természetes patikájából. Ilyen például az endorfin és a szerotonin. Egy ilyen pozitív környezetben az értelmi és fizikai egészség virágzik.

Amikor kisöpröd a mérgező gondolatokat az egészség és a békesség alapjai kerülnek a helyükre.

Most ingyenesen letöltheted a Hit teremtő ereje meggyógyít című albumom hanganyagait MP3 formátumban.

A letöltés máris indul!

Kérlek, add meg neved és e-mail címed, a dalok e-mailben fognak megérkezni.
Fontos! Pontosan add meg az e-mail címed. A e-mail 30 percen belül biztosan megérkezik. Levelezőrendszeredben ellenőrizd a promóciós vagy spam mappát.