Sorsfordító önbecsülés

Önfejlesztő, motivációs koncert Bagdi Bellával – Kiskunfélegyházán

 

Jegyvásárlás a március 10-i koncertre »

Tanuld meg, hogyan teremtsd meg az alapjait egy olyan életnek, ahol önszeretetben, önbizalommal és életbizalommal telve élheted a mindennapjaidat!

Önbecsülésed és bizalomszinted odafigyeléssel és tudatossággal fejleszthető.

Bagdi Bella Sorsfordító önbecsülés c. önfejlesztő koncertjén 7 kipróbált és garantáltan működő önbecsülés növelő technikát sajátíthatsz el a zene segítségével!

Miért olyan hatékony az önfejlesztés zenével?

Azért, mert a zene a lelki átalakulás egészen kifinomult eszköze!

Kutatások igazolják, hogy a zene fejleszt bennünket. A zenével történő tanulás során jobban aktivizálódik az agykéreg.

Jegyvásárlás a március 10-i koncertre »

Miért fontos élőben átélni?

kozonseg_1024
Prof. dr. Ioan Bradu Iamandescu, a bukaresti Carol Davila Orvosi Egyetem Orvosi és pszichoszomatikus pszichológia tanszékvezetője szerint a zenehallgatás körülményei befolyásolják a hatásfokot. Élő koncerten felhasználni a zenét a fejlődéshez azért a leghatásosabb, mert ott 3 fontos faktor ötvöződik: a nagyfokú koncentráció, a zenehangok az egész testre direkt módon hatással vannak, és a kollektív érzelem.

A zenének pozitív hatása van az immunrendszerre is, a ritmus felébreszti az ösztönöket, a dallam az érzelmeket, a harmónia az intelligenciát. Ha még énekelünk is, az formálja a személyiségünket, csökkenti a stresszt és fájdalomcsillapító hatása is van.

Bagdi Bella önfejlesztő dalai segítenek a lelki átalakulásban!

Bagdi Bella önbecsülés növelő dalai megerősítenek, bátorítanak, és általánosságban hozzájárulnak ahhoz, hogy jól legyél és kioldódjon belőled minden negatív feszültség.

Mivel a zene a limbikus rendszerre hat, ami az érzelmeinkért felelős, ezért mindenféle erőlködés nélkül, spontán módon hívja elő belőled azokat a pozitív érzelmeket, amelyek összhangban vannak a magas önbecsüléssel.

Jegyvásárlás a március 10-i koncertre »

Időpont:

2017. március 10. 18.00-20.00

Helyszín:

Móra Ferenc Művelődési Központ, Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1.
Bővebb információ: telefon 76-466843

Jegyár:

A jegyek ára elővételben 2300 Ft, a koncert előtt a helyszínen 3300 Ft.

Jegyek kaphatóak:

1. Online jegyvásárlás:

Online jegyvásárlás itt a weboldalon keresztül >>

2. Személyes jegyvásárlás:

Móra Ferenc Művelődési Központ
Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1.
Telefon: 76-466843

Bagdi Belláról

Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekes.

Dalaival, írásaival, motivációs koncertjeivel és a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épült Boldogságprogrammal ösztönzi az embereket az önfejlődésre, a lelki békére és a pozitivitásra.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Boldogság Intézet vezetője és az oktatási-nevelési intézményekbe bevezetett Boldogságórák elindítója.

Több mint 7 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.

Ilyen egy koncert Bellával:

 

 

Visszajelzések és vélemények Bella koncertjeiről:

 

Online jegyvásárlás

A jegyek vásárlása – ha az online jegyvásárlást választod – előreutalással történik. A vásárlást követően egy email visszaigazolást küldünk valamint egy elektronikus díjbekérőt, amely alapján – hivatkozva a díjbekérő sorszámára – el tudod utalni az összeget. A díjbekérő alapján beérkezett utalást követően megérkezik hozzád elektronikus úton a számla, amelyet kérünk, hozd magaddal.
Előreutalással
0 Ft

Megrendelői adatok