Előttem legyen mindig út

Önfejlesztő, motivációs koncert Bagdi Bellával – Dunaújvárosban

 

Jegyvásárlás a március 8-i koncertre »

Bagdi Bella ELŐTTEM LEGYEN MINDIG ÚT c. estéjén hallható dalok előhívják belőled a pozitív érzelmeket, megerősítenek, inspirálnak, bátorítanak és általánosságban hozzájárulnak ahhoz, hogy jól legyél és kioldódjon belőled minden negatív feszültség.

Ezen az estén különféle élethelyzetek, életszakaszok problémáihoz kapsz olyan útmutatókat a zenén keresztül, amelyek segíthetnek egy adott helyzettel kapcsolatos pozitív elvárásaidat megerősíteni. Legyen szó akár célok eléréséről, elengedésről, gyógyulásról, bármiről, ami most fontos neked.

Ezen az estén megtapasztalhatod, hogyan számíts arra, hogy a körülményeid a javadra változzanak, hogyan erősítsd meg a hitedet a jó dolgokban és hogyan valósítsd meg a lehető legjobb jelenbeli életed.

Aki látja maga előtt az utat, az új szintre emelkedhet!

 

Jegyvásárlás a március 8-i koncertre »

Miért fontos élőben átélni?

kozonseg_1024
Prof. dr. Ioan Bradu Iamandescu, a bukaresti Carol Davila Orvosi Egyetem Orvosi és pszichoszomatikus pszichológia tanszékvezetője szerint a zenehallgatás körülményei befolyásolják a hatásfokot. Élő koncerten felhasználni a zenét a fejlődéshez azért a leghatásosabb, mert ott 3 fontos faktor ötvöződik: a nagyfokú koncentráció, a zenehangok az egész testre direkt módon hatással vannak, és a kollektív érzelem.

A zenének pozitív hatása van az immunrendszerre is, a ritmus felébreszti az ösztönöket, a dallam az érzelmeket, a harmónia az intelligenciát. Ha még énekelünk is, az formálja a személyiségünket, csökkenti a stresszt és fájdalomcsillapító hatása is van.

Időpont:

2017. március 8. 18.00-20.00

Helyszín:

Munkásművelődési Központ
Dunaújváros Apáczai Cs. J. u. 11. 310. terem

Jegyár:

A jegyek ára elővételben 2300 Ft, a koncert előtt a helyszínen 3300 Ft.

Jegyek kaphatóak:

Tourinform Dunaújváros
Vasmű út 10/A.
Telefon: 25-500-148, 500-149

Bagdi Belláról

Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekes.

Dalaival, írásaival, motivációs koncertjeivel és a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épült Boldogságprogrammal ösztönzi az embereket az önfejlődésre, a lelki békére és a pozitivitásra.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Boldogság Intézet vezetője és az oktatási-nevelési intézményekbe bevezetett Boldogságórák elindítója.

Több mint 7 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.

Ilyen egy koncert Bellával:

 

 

Visszajelzések és vélemények Bella koncertjeiről: