Előttem legyen mindig út


A DUNAÚJVÁROSI KONCERT
TECHNIKAI OKOK MIATT ELMARAD

A RAJONGÓK MEGÉRTÉSÉT ÉS ELNÉZÉSÉT KÉRJÜK.
A JEGYEK ELLENÉRTÉKÉT A JEGYVÁSÁRLÁS HELYSZÍNÉN A VÁSÁRLÁSI BIZONYLAT FELMUTATÁSÁVAL VISSZATÉRÍTIK.

Érdeklődni a Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai Nonprofit Kft.
Dunaújváros, Vasmű út 10/A.
06-25 500 148

Akik online vásároltak jegyet, azoknak a díjat visszautaljuk.


elottemlegyenmindigut_dunaujvaros

Bagdi Bella ELŐTTEM LEGYEN MINDIG ÚT c. estéjén hallható dalok előhívják belőled a pozitív érzelmeket, megerősítenek, inspirálnak, bátorítanak és általánosságban hozzájárulnak ahhoz, hogy jól legyél és kioldódjon belőled minden negatív feszültség.Ezen az estén különféle élethelyzetek, életszakaszok problémáihoz kapsz olyan útmutatókat a zenén keresztül, amelyek segíthetnek egy adott helyzettel kapcsolatos pozitív elvárásaidat megerősíteni. Legyen szó akár célok eléréséről, elengedésről, gyógyulásról, bármiről, ami most fontos neked.Ezen az estén megtapasztalhatod, hogyan számíts arra, hogy a körülményeid a javadra változzanak, hogyan erősítsd meg a hitedet a jó dolgokban és hogyan valósítsd meg a lehető legjobb jelenbeli életed.

Aki látja maga előtt az utat, az új szintre emelkedhet!

Miért fontos élőben átélni?

kozonseg_1024Prof. dr. Ioan Bradu Iamandescu, a bukaresti Carol Davila Orvosi Egyetem Orvosi és pszichoszomatikus pszichológia tanszékvezetője szerint a zenehallgatás körülményei befolyásolják a hatásfokot. Élő koncerten felhasználni a zenét a fejlődéshez azért a leghatásosabb, mert ott 3 fontos faktor ötvöződik: a nagyfokú koncentráció, a zenehangok az egész testre direkt módon hatással vannak, és a kollektív érzelem.A zenének pozitív hatása van az immunrendszerre is, a ritmus felébreszti az ösztönöket, a dallam az érzelmeket, a harmónia az intelligenciát. Ha még énekelünk is, az formálja a személyiségünket, csökkenti a stresszt és fájdalomcsillapító hatása is van.

Időpont:

2017. március 8. 18.00-20.00

Helyszín:

Munkás Művelődési KözpontDunaújváros Apáczai Cs. J. u. 11. 310. terem

Jegyár:

A jegyek ára elővételben 2300 Ft, a koncert előtt a helyszínen 3300 Ft.

Jegyek kaphatóak:

Személyes jegyvásárlás:

Tourinform DunaújvárosVasmű út 10/A.Telefon: 25-500-148, 500-149

Bagdi Belláról

Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekes.Dalaival, írásaival, motivációs koncertjeivel és a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épült Boldogságprogrammal ösztönzi az embereket az önfejlődésre, a lelki békére és a pozitivitásra.A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Boldogság Intézet vezetője és az oktatási-nevelési intézményekbe bevezetett Boldogságórák elindítója.Több mint 7 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.

Ilyen egy koncert Bellával:

 

Visszajelzések és vélemények Bella koncertjeiről: