Bagdi Bella és zenekara koncert Mosonmagyaróváron

Jegyvásárlás a január 26-i koncertre »

A koncert címadó dalához egy klip is készült, nézzétek meg:

Jegyvásárlás a január 26-i koncertre »

Miért fontos élőben átélni?

kozonseg_1024
Prof. dr. Ioan Bradu Iamandescu, a bukaresti Carol Davila Orvosi Egyetem Orvosi és pszichoszomatikus pszichológia tanszékvezetője szerint a zenehallgatás körülményei befolyásolják a hatásfokot. Élő koncerten felhasználni a zenét a fejlődéshez azért a leghatásosabb, mert ott 3 fontos faktor ötvöződik: a nagyfokú koncentráció, a zenehangok az egész testre direkt módon hatással vannak, és a kollektív érzelem.

A zenének pozitív hatása van az immunrendszerre is, a ritmus felébreszti az ösztönöket, a dallam az érzelmeket, a harmónia az intelligenciát. Ha még énekelünk is, az formálja a személyiségünket, csökkenti a stresszt és fájdalomcsillapító hatása is van.

Jegyvásárlás a január 26-i koncertre »

Időpont:

2018. január 26. 18.00-21.00

Helyszín:

Fehér Ló Közösségi Ház
Mosonmagyaróvár, Szent István király út 140.

Jegyár:

Elővételben és a helyszínen: 2.900,- Ft

Jegyek kaphatóak:

Fehér Ló Közösségi Ház
porta – 96/206307
Grószné Zsuzsi – 70/3424234
Kecskeméti Marianna – 30/6740729

Bagdi Belláról

Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekes.

Dalaival, írásaival, motivációs koncertjeivel és a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épült Boldogságprogrammal ösztönzi az embereket az önfejlődésre, a lelki békére és a pozitivitásra.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Boldogság Intézet vezetője és az oktatási-nevelési intézményekbe bevezetett Boldogságórák elindítója.

Több mint 7 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.

Ilyen egy koncert Bellával:

Visszajelzések és vélemények Bella koncertjeiről:

Online jegyvásárlás

A vásárlást követően egy email visszaigazolást küldünk valamint egy elektronikus díjbekérőt, amely alapján – hivatkozva a díjbekérő sorszámára – el tudod utalni az összeget. A díjbekérő alapján beérkezett utalást követően megérkezik hozzád elektronikus úton a számla, amelyet kérünk, hozd magaddal.




Előreutalással
0 Ft

Megrendelői adatok