Bagdi Bella és zenekara koncert Gyulán

Jegyet vásárolni a helyszínen lehetséges! »

A koncert címadó dalához egy klip is készült, nézzétek meg:

Jegyet vásárolni a helyszínen lehetséges! »

Miért fontos élőben átélni?

kozonseg_1024
Prof. dr. Ioan Bradu Iamandescu, a bukaresti Carol Davila Orvosi Egyetem Orvosi és pszichoszomatikus pszichológia tanszékvezetője szerint a zenehallgatás körülményei befolyásolják a hatásfokot. Élő koncerten felhasználni a zenét a fejlődéshez azért a leghatásosabb, mert ott 3 fontos faktor ötvöződik: a nagyfokú koncentráció, a zenehangok az egész testre direkt módon hatással vannak, és a kollektív érzelem.

A zenének pozitív hatása van az immunrendszerre is, a ritmus felébreszti az ösztönöket, a dallam az érzelmeket, a harmónia az intelligenciát. Ha még énekelünk is, az formálja a személyiségünket, csökkenti a stresszt és fájdalomcsillapító hatása is van.

Időpont:

2017. november 17. 19.00-21.00

Helyszín:

Erkel Ferenc Művelődési Központ
Gyula, Béke sgrt. 35.

Jegyár:

A jegyek ára elővételben 2000 Ft, a koncert előtt a helyszínen 2300 Ft.

Jegyek kaphatóak:

Erkel Ferenc Művelődési Központ
Gyula, Béke sgrt. 35.

Telefon: 66/463-544

Bagdi Belláról

Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekes.

Dalaival, írásaival, motivációs koncertjeivel és a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épült Boldogságprogrammal ösztönzi az embereket az önfejlődésre, a lelki békére és a pozitivitásra.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Boldogság Intézet vezetője és az oktatási-nevelési intézményekbe bevezetett Boldogságórák elindítója.

Több mint 7 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.

Ilyen egy koncert Bellával:

Visszajelzések és vélemények Bella koncertjeiről: