ZENÉS MEGBOCSÁTÁS-TERÁPIA - BAGDI BELLA ZENÉS EST

Meditációs koncert a konfliktuskezelésről és a sérelmek elengedéséről

A megbocsájtás egy önmagadnak szóló ajándék.
(A Course in Miracles)

A megbocsátás olyasvalami, amit önmagunkért, és nem a nekünk sérelmet okozó másik ember érdekében teszünk.

A kutatási eredmények rengeteg érvet kínálnak arra, hogy sokkal jobban járunk, ha megbocsátunk magunknak és azoknak, akik megsértettek, megbántottak, vagy áldozattá tettek bennünket. Ugyanis a megbocsátó emberek kevésbé depressziósak, erőszakosak, aggodalmaskodók, dühösek, neurotikusak. Nagyobb a valószínűsége, hogy boldogabb, egészségesebb és nyugodtabb életet élnek.

De hogy hogyan érdemes gyakorolni a megbocsátást, arra nemcsak választ kapsz ezen a meditációs estén, hanem rögtön ki is próbálhatod a mindenki számára könnyen elvégezhető zenés gyakorlatokat és rögtön le is tesztelheted, mennyire hatékonyak.

Bagdi Bella: HO'OPONOPONO

Szeretnék jegyet vásárolni az április 19-i Bagdi Bella Zenés Estre >>

Helyszín:

FMH (Fővárosi Művelődési Ház),
1119 Budapest, Fehérvári út 47.

Megközelíthetőségért kattints ide >>

Időpont:

2014. április 19., szombat 18:00 - 20:30

Jegyárak:

Elővételben 2500 Ft, helyszínen 3500 Ft.

Jegyvásárlás:

Online jegyvásárlásra Bella oldalán van lehetőség. Kattints ide ehhez >>

Személyes jegyvásárlási lehetőség április 1-től a

Szebb Életért Központban
Cím: Budapest, VIII. kerület Fiumei u. 4. (a Keletinél)
Telefon: 06/1-488-0118 és 20/969-0059
Email: info@szebbeletert.hu
Nyitvatartás: H-P: 9:00-18:00, Szo: 9:00-15:00, V: Zárva

Bővebb információ:

koncertszervezes@bagdibella.hu, (30) 366 8715

Jegyvásárlás az április 19-i Bagdi Bella Zenés Estre >>

Mi történik, ha tudatosan és rendszeresen beépíted az életedbe a pozitív megerősítéseket?

A megerősítő, igenlő állítások minden nap való alkalmazásával megerősíted személyiségedet, átalakítod régi rossz beidegződéseidet, szokásaidat, negatív hiedelmeidet és új önsegítő hiteket teremthetsz a segítségükkel.

Átprogramozhatod célzottan a gondolkodásmódodat, rendszeres ismételgetéssel segítenek elérni életcéljaidat.

Bagdi Bella életmódfejlesztő előadásai

Bagdi Bella életmódfejlesztő előadásai olyan különleges rálátást és bátorítást nyújtanak, amelyek segítségünkre lehetnek abban, hogy sikeresen átlépjünk az akadályokon, amelyekkel életünk során találkozunk. Aki az előadáson hallott gyakorlatok alapján kezd munkálkodni önmagán, az az Életigenlők felemelkedésének útján találja magát, a gyógyulás, az elégedettség, a belső öröm és béke útján, ahol mindenki a saját képességei szerinti legjobb életét éli.

Bagdi Bella 2009 óta tart életmódfejlesztő előadásokat. Tanításai egyre több embert segít a mindennapokban a jó közérzet megteremtésében, a gyógyulásban, az életkedv visszaszerzésében, a gondolataink helyes irányba való igazításában, a pozitív gondolkodás és az elégedett élet szintfenntartásában.

Szeretnék jegyet vásárolni az április 19-i Bagdi Bella Zenés Estre >>

AJÁNLÓ AZOKTÓL, AKIK MÁR VOLTAK BELLA ÉLETMÓDFEJLESZTŐ ELŐADÁSÁN

Azért ajánlanám másnak a koncertjeidet, mert másfél-két órára megpihenhet az ember, a sok kívülre figyelésből végre kiszakadhat és találkozhat önmagával. Kicsit hátba veregetheti, kicsit megszeretgetheti magát, érezheti, hogy igazából minden rendben van, felhagyhat egy picit a problémagyártással és hátradőlhet. Olyanok a koncertjeid, mint sivatagi vándornak egy nagy adag citromfagylalt. :-))

Hajdrik Anita

Olyan világba csöppennek, ahol ízelítőt kapnak, hogyan lehetnek egészséges, sikeres, boldog, sugárzó emberek. Mindezt a zene, a közös éneklés által, és ráadásul olyan hiteles ember tolmácsolásában, aki a saját tapasztalatain keresztül érdemelte ki, hogy méltó a követésre.
Ahol úgy érzik magukat, mintha egy másik dimenzióba lépnének, ahonnan gazdagabban, feltöltődve mennek haza.

Földi Gyöngyi

Azoknak az embereknek ajánlanám, akik lelkileg fejlődni akarnak, vagy csak egyszerűen jól akarják érezni magukat, hiszen ez az élet értelme.

Polónyiné Szilvia

Egyszer legalább mindenkinek látni kellene a Te csodálatos lényedet, ami árad belőled. Ezért is mentem el a koncertedre, hogy élőben is érezhesselek, mert nagyon hiteles vagy. Maradj is az.

Kapás István Károly

Ezen a koncerten valami nagy dolog történik a lelkünkben. Felszabadulttá tesz. Tükröt mutat, finoman ráébreszt az elcsúszásainkra.
Dalaid önmagukért beszélnek, nincs mit agyonmagyarázni, minden ami lényeges (és szemmel nem látható) bennük van. Nagyon jók a szövegek, találóak, egyszerre egyszerűek és nagyon elmélyültek.
Koncertjeiden megtörténik a csoda: találkozás igazi önvalónkkal és Istennel.

Grebenár Zsuzsa

Jaj Bella! :) Szerintem a Te lényedtől mindenki el van egyszerűen bűvölve. Csodálatos nyílt szeretettel álltál minden egyes emberhez. És már pusztán a kedvességedtől begyógyul minden lelki fájdalom :D A hangodról nem is beszélve.
Azt mondanám, hogy egy ilyen mantra-koncert a lélek wellnesse :) Az ember megszabadul a szorongásaitól, félelmeitől és a most-ban van, a létezésben. Ennél jobb kikapcsolódás nem is kell :D

Nothanagel Judit

...tudjátok van egy lány,aki először tetőtől-talpig becsomagol téged a BÉKÉ-be,majd mire fel/sem/fogod mi történt veled, olyan vidámsággal teljes sodró életigenlés kerít a hatalmába,hogy csak nevetsz,csak nevetsz..csak nevetsz,csak n.....és ez kitart,megtart....

Gaálné Csongár Mária

Jegyvásárlás a ZENÉS MEGBOCSÁTÁS-TERÁPIA - BAGDI BELLA ZENÉS ESTRE


Ellenőrző kód
Kérlek gépeld be a képen látható karaktereket! *
Nem tudom elolvasni, új kódot kérek!