Bagdi Bella CD-k

 

Bagdi Bella: A Most hatalma

Eckhart Tolle megzenésített tanításai

Ennek a cd-nek az üzenete az, hogy van rá mód, hogy megállítsd életed küzdelmét, és megtaláld az örömöt és teljességet, ebben a pillanatban, ott, ahol éppen vagy.

 

A cd-n hallható Eckhart Tolle tanítások és dalok egy másik tudatállapotba visznek téged, a jelenlét állapotába, ahol mindenféle bánat, szomorúság, bizonytalanság és reménytelenség feloldódik és átalakul békévé, szeretetté. Segítenek lecsendesíteni gondolataidat, segítenek megoldani a gondolataid teremtette problémáidat, segítenek egy felszabadultabb életet élni.

3200 Ft helyett 2700 Ft

Megrendelem >>

 

 

 

Ho'oponopono

   Hallgass bele >>

  CD track-lista >>

   Kapcsolódó videó >>

HO'OPONOPONO (2012)

Gyógyító énekek és problémamegoldó meditáció Joe Vitale és dr. Hew Len ho’oponopono tanításai nyomán

A hoponoponó azt jelenti: „jól tenni”, ill. „hibát kijavítani”. Segít megtisztítani a tudattalant. Segít azoknak a rejtett programoknak a semlegesítésében, amelyek megakadályoznak céljaid elérésében.

Bella most megjelent Ho’oponopono c. albuma Joe Vitale és dr. Hew Len ho’oponopono tanításai alapján írt dalait és meditációját tartalmazza, amelyek segítenek téged a gyógyulás folyamatában, a negatív programok semlegesítésében és a problémáid megoldásában.

3200 Ft helyett 2700 Ft

Megrendelem >>

 

 

Út a csodákhoz

   Hallgass bele >>

  CD track-lista >>

   Kapcsolódó videó >>

ÚT A CSODÁKHOZ (2012)

Zenés, mantrás meditációs CD az "A Course in Miracles" tanításai nyomán

A csodák megéléséhez csak arra van szükség, hogy a belső teredet tisztán tartsd. Tisztán az elvárásoktól, a félelmektől, aggodalmaktól, sérelmektől.
Ez a CD arról szól, hogyan tisztíthatod meg és tarthatod meg tisztán a belső teredet annak érdekében, hogy életedben természetessé váljanak a csodák.

A Cd-n szereplő zenés, mantrás meditáció különlegessége, hogy egy deeksha - áldásadó - meditációs állapotban lett felmondva megszakítás nélkül. Autóban, vezetés közben is lehet hallgatni.

3200 Ft helyett 2700 Ft

Megrendelem >>

 

Egy jó szó

  Hallgass bele >>

  CD track-lista >>

   Kapcsolódó videó >>

EGY JÓ SZÓ (aranylemez, 2011)

Pozitív zenés megerősítések

 

Bagdi Bella Egy jó szó c. albuma, képes megváltoztatni az érzelmi állapotodat, képes áthangolni, hogy jobban érezd magad, segít ellazulnod és a gyógyulásban is nagy támaszod lehet. Mindezt azért, mert az életedet megváltoztató technikák egyik legsikeresebbikét alkalmazza a dalaiban – a pozitív megerősítéseket.

3200 Ft helyett 2990 Ft

Megrendelem >>

 

 
mantravilag.jpg
 

MANTRAVILÁG (2009)

Meditációs világzene egy energiával teli élethez!

Ez a CD ideális azoknak, akik őszintén többet akarnak elérni az életben, és jól akarják érezni magukat a bőrükben!
Bagdi Bella dalait hallgatva és énekelve, feloldhatjuk azokat a gondolat-korlátainkat, amelyek megakadályozzák, hogy úgy éljük az életünket, ahogyan szeretnénk. Segítségével szert tehetünk azokra a gyakorlati módszerekre, amelyekkel kezünkbe vehetjük életünk irányítását.

3200 Ft helyett 2700 Ft

Megrendelem >>

 

 

 szerelemmantrak.jpg

SZERELEM MANTRÁK BAGDI BELLÁVAL ÉS LAÁR ANDRÁSSAL (2010)

Pároknak, szingliknek, szerelmeseknek és szerelemre vágyóknak

Ideális választás ez a CD, ha hozzád illő társat szeretnéd bevonzani az életedbe, vagy ha párkapcsolatban élsz, és a pároddal mélyítenétek, frissítenétek, vagy újjáélesztenétek a köztetek lévő szerelem energiáját.

3200 Ft helyett 2700 Ft

Megrendelem >>

 

   Hallgass bele >>

  CD track-lista >>

   Kapcsolódó videó >>

CSODA DALOK (2008)

Belső béke és boldogág énekek

„Szívből ajánlom ezt a cd-t mindazoknak hallgatásra, dúdolgatásra, a tudatalattit átitató háttérzeneként, akik lelki fejlődésre vágynak.”
    Dr. Domján László, orvos és agykontroll oktató

„Bagdi Bella csodálatos ember és kiváló előadóművész. Dalai a szépségről, az emelkedettségről és az emberi kiteljesedésről szolnak. Hasznos segítője lehet minden belső úton járó embernek, ezért szívből ajánlom a CD meghallgatását.”
     Laár András, előadóművész

3200 Ft helyett 2100 Ft

Megrendelem >>

 

medcd_szeresd.jpg
 

ÖNSZERETET-ÖNELFOGADÁS MEDITÁCIÓ (2009)

Szeresd önmagad és mindegy hogyan élsz!

Ha szeretnél szeretetteljes kapcsolatban élni saját magaddal, kívül-belül őszintén elfogadni azt, amilyen vagy, ha szeretnéd, hogy mások is elfogadjanak és értékeljék azt, aki vagy… akkor ez a meditáció Neked szól!

Több örömet, kevesebb gyötrelmet, több önbizalmat és kevesebb bizonytalanságot, önmagad elfogadását és megszeretését akarni az életedben, ez nemcsak egy jogos vágy, de életfeladat is!

3200 Ft helyett 2700 Ft

Megrendelem >>

 

medcd_szivmeditacio.jpg

GYÓGYÍTÓ SZÍVMEDITÁCIÓ (2010)

Szívmegtisztító mantrával

Ebben a meditációban olyan pozitív, megerősítő mondatok hangzanak el, amelyek célzottan mozgósítják saját gyógyító erőforrásaidat, amelyekre most a szívednek leginkább szüksége van.

Ez a belső beszélgetés a szíveddel abban segít, hogy közvetlenül kapcsolatba kerüljetek egymással, és olyan gyógyító üzeneteket küldj neki, amely a szíved minden sejtjét gyógyítani képes.

3200 Ft helyett 2700 Ft

Megrendelem >>

 

 

medcd_penz.jpg

PÉNZ VONZÁS MEDITÁCIÓ (2009)

A pénz ott szeret lenni, ahol szeretik!

Megfelelő gondolkodásmóddal pénzt tudsz életedbe vonzani – és ezen a CD-n hallható pénzigenlések rendszeres hallgatásával ezt meg is teremtheted.

A pénz mennyisége, ami Hozzád kerül, azon múlik, hogy milyen a hozzáállásod a pénzhez. Megfelelő gondolkodásmóddal pénzt tudsz életedbe vonzani – és ezen a CD-n hallható pénzigenlések rendszeres hallgatásával ezt meg is teremtheted.

Az igenlés egy határozott, pozitív kijelentés olyasmivel kapcsolatban, amit szeretnél életedben megvalósítani. Minden igenlés kimondásakor az agyadnak küldesz üzenetet, és a tudatalattid ennek megfelelően kezd el működni a vonzás és a rezgés törvénye alapján.

3200 Ft helyett 2700 Ft

Megrendelem >>

 

 

ELENGEDÉS MEDITÁCIÓ (2010)

Út a belső szabadsághoz

Az elengedés út a belső békéhez,a belső szabadsághoz és az egészséghez.

Segít feloldani nehézségeid, gyötrelmeid és nyugtalanságaid. A legegészségesebb módja a benned lévő emésztő érzések kezelésének. Ez a meditáció ebben nyújt segítséget.

3200 Ft helyett 2700 Ft

Megrendelem >>

 

FÉLELEM-OLDÓ MEDITÁCIÓ (2010)

Alakítsd át a félelmet békévé!

A szorongás, az aggodalom, a feszültség, a stressz, a nyugtalanság - a félelem egy-egy formája.

Ez a meditáció a félelem átkeretezéséről szól, ami tulajdonképpen jelentésváltoztatást jelent. Ennek során egy félelmetes helyzet, vagy történet más jelentőséget kap, más értelmet nyer, melynek eredményeként zaklatott gondolataidat képes leszel átalakítani békévé.

3200 Ft helyett 2700 Ft

Megrendelem >>

 

 

MEGBOCSÁTÁS MEDITÁCIÓ (2010)

A sérelmek feloldásáért

Ez a meditáció átalakítja egy konkrét személlyel, egy konkrét eseménnyel és saját magaddal kapcsolatos sérelmeidet.

Ezzel a meditációval megtapasztalhatod, hogy mind a külső, mind a belső konfliktus-világod észlelését megváltoztathatod pusztán azáltal, hogy a róluk szóló gondolataid kicseréled a békére és a szeretetre.

3200 Ft helyett 2700 Ft

Megrendelem >>

 

FOGYÓKÚRA MEDITÁCIÓ (2010)

Programozd a gondolataidat tested lefogyaszására

Ezzel a meditációval természetes módon szabadulhatsz meg a kilóktól. Napról napra egyre jobban fogod érezni magad a testedben. Végezheted ülve, állva, futás és testformáló torna közben, napi teendőid közepette is!

Gyógyszerek és mellékhatások nélkül szabályozhatod az étvágyad és térhetsz át az egészséges életmód útjára.

A meditációban elhangzó megerősítések, rendszeres hallgatás útján, könnyedén és mélyen behatolnak tudatalattidba, kitörölhetetlenül belevésődnek, amelyek új szokásokként az életedbe beépülnek és automatikusan ezen állítások szerint fogsz viselkedni, cselekedni minden olyan helyzetben, amikor éhesnek érzed magad, vagy amikor éppen eszel.

3200 Ft helyett 2700 Ft

Megrendelem >>

 

medcd_altato.jpg

ALTATÓ MEDITÁCIÓ (2010)

Álmatlan éjszakákra

Ez a meditáció ráhangol saját természeted ritmusára, ellazít, feloldja benned a feszültséget, a stresszt, ami által megnyugszanak felfokozott érzékszerveid.

Az álmatlanság idegessé és feszültté tesz. Ez a meditáció ráhangol saját természeted ritmusára, ellazít, feloldja benned a feszültséget, a stresszt, ami által megnyugszanak felfokozott érzékszerveid. Kipihenten ébredsz, immunrendszered erősebb lesz, kiegyensúlyozottabban fogod érezni magad és közérzeted is javulni fog.

3200 Ft helyett 2700 Ft

Megrendelem >>

 

 

 

Hozzászólások

Szólj hozzá

Hozzászólásod csak előzetes moderálást követően fog megjelenni.Ellenőrző kód
Kérlek gépeld be a képen látható karaktereket! *
Nem tudom elolvasni, új kódot kérek!