mk_top_hearts

top_mk_title_mk

Boldog és kiegyensúlyozott életre vágysz?

Közben viszont megbénítanak a szürke hétköznapok és a mindennapi problémák?

RÁZD LE A BOLDOGTALANSÁGOD TERHEIT!

Tanuld meg hatékonyan használni a boldogság összetevőit a Boldogság Mesterkurzuson és változtasd meg az életed, akár azonnal!

TELTHÁZ!

Tapasztald meg, milyen érzés a szívből fakadó pozitivitás, mely megfiatalít, megszépít, egészségesebbé, kreatívabbá és boldogabbá tesz!

Tapasztald meg, milyen érzés, amikor tudatosan, a külső körülményeidtől függetlenül belső jóérzésekhez segíted magad!

lufislany

Az érzelmeid nem véletlenszerűek, és nincsenek megírva a génjeidben. Nagyrészt a napi cselekvéseidből és a megrögzött mentális szokásaidból származnak. Megválaszthatod őket, sokkal inkább, mint azt valaha is gondoltad volna! A pozitív érzelmi állapotok elérését, fenntartását és fokozását lehetővé tevő technikák és módszerek elsajátításával nemcsak a mentális egészséged fejlesztéséhez és kikezdhetetlenségéhez járulsz hozzá, hanem azt a képességedet is nagymértékben fejleszted, aminek a segítségével egyre több szeretet fogsz tudni átélni, ami hozzásegít, hogy sokáig élj kiegyensúlyozottan és egészségesen.

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?
MIT TANULSZ MAJD ITT?

Ugyanúgy, ahogy egy szakma vagy bármilyen készség elsajátítása, úgy a boldogság is tanulható. A Boldogság Mesterkurzuson pedig a tudományos, elméleti alapoktól kezdve, a konkrét módszereken, technikákon, tanácsokon és praktikákon át minden apró részletet megtanulhatsz, ami a TARTÓS, fenntartható boldogsághoz kell.

A Boldogság Mesterkurzuson

 • megtanulhatod, hogy érheted el, tarthatod fenn és fokozhatod a pozitív érzelmi állapotokat,
 • megtudhatod, miért nem volt eddig tartós a boldogságod,
 • útmutatást kapsz, hogyan lábalhatsz ki a szenvedésből,
 • megismerheted a boldogságkutatás legfontosabb következtetéseit,
 • fejlesztheted a képességedet, hogy egyre több szeretetet élj át, és ezáltal sokáig kiegyensúlyozottan és egészségesen élhess,
 • megtanulod, hogyan lehetsz egyre sikeresebb a boldoggá válás útján,
 • megtudhatod, hogyan gyógyítsd meg magad, hogyan teremthetsz pozitív élményeket, hogyan enyhítheted a lehangoltságodat és fordíthatod pozitívvá a negatív érzelmeidet,
 • megtanulhatod leküzdeni a szorongást és felépíteni az önbecsülésedet,
 • boldogságot generáló, azonnal kipróbálható és bevált technikákra tehetsz szert,
 • megtanulod, hogyan tedd TARTÓSSÁ a boldogságélményeket,
 • közben sokat tanulhatsz önmagadról, és fejlesztheted a személyiségedet,
 • több száz boldogságra nyitott, hozzád hasonló emberrel ismerkedhetsz meg.

smilecsomag

Ráadásként kapsz egy 108 napos Boldogságtervet, hogy otthon is alkalmazni tudd a Boldogság Mesterkurzuson tanultakat és kézben tudd tartani a boldogságodat.

Vegyél VIP jegyet, éld át a teljes élményt
és vidd magaddal bárhova a boldogságot!

mk_kulcs_text

Élményalapú előadások és gyakorlatok

A Boldogság Mesterkurzus előadásai:

1. Miért fullad olyan gyakran kudarcba a pozitív gondolkodás?

2. A szenvedés okai és az agy jobb irányba való változtatása

3. A boldogsághoz vezető valódi utak és az öröm 8 tartópillére

4. Gyógyítsd meg önmagad – pozitív élmények teremtése

5. Hogyan küzd le a szorongást és építsd fel önbecsülésedet?

6. Hogyan juss el onnan, ahol tartasz, oda, ahol tartani szeretnél?

7. Szenvedés és sorscsapások: hogyan menj keresztül a nehézségeken?

8. 108 napos program a tartós boldogság eléréséhez

ÉLŐ ZENEI HÁTTÉR, GYÓGYÍTÓ ZENÉS GYAKORLATOK

Élőben felhasználni a zenét a fejlődéshez azért a leghatásosabb, mert ott 3 fontos faktor ötvöződik: a nagyfokú koncentráció, a zenehangok az egész testre direkt módon hatással vannak, és a kollektív érzelem.

KÖZÉRTHETŐ BOLDOGSÁGTUDOMÁNY

A BOLDOGSÁG MESTERKURZUS ELŐADÓI

bellarol

Bagdi Bella

Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner, előadó, író és énekes. Számos CD-je és könyve jelent már boldogság témában. Sorsfordító önbecsülés című könyve beststeller lett, az Előttem legyen mindig út című önfejlesztő, motivációs CD-je 3 hónapon belül Platina elismerést ért el.

Jobb Veled a Világ Alapítvány elnökeként, és a magyarországi Boldogság Intézet és az Iwen (International Well-being Education Network) vezetőjeként elindította a Boldogságprogramot, ami 10 hónapos ingyenes programja több, mint huszonötezer felnőtt életét változtatta meg.

2012-ben elindította a Boldogságóra Programot, amelyhez azóta több mint 350 iskola és óvoda csatlakozott 7 országból. Több, mint 3000 pedagógus vezetésével, több tízezer gyerek tanulja az iskolákban a boldogság alapjait, hogy egészséges lelkületű, magabiztos felnőtt válhasson belőlük. A program elnyerte Magyarországon a 2017-es Civil Díjat a legnagyobb hatású projekt kategóriában.

Bella emberek ezreinek segít kilábalni életük legnehezebb időszakaiból, feltöltődni a stresszes hétköznapokban, de közösségi oldalán rengetegen adnak hálát a tanításai nyomán bekövetkezett gyógyulásukért.

bagdyemoke_wide

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta, író és egyetemi tanár. Életének minden pillanatát a körülötte lévő világ jobbá tételének szentelte.

Számos szakmai díjat és elismerést kapott. 1600 előadást tartott, 12 saját könyvet írt és 24-ben szerkesztőként működött közre, több száz szakkönyv, tankönyv írásában vett részt és több mint 200 tudományos tanulmányt jelentetett meg.

Főbb szakterületei a stresszkezelő módszerek és a relaxációs eljárások.

Ahol már találkozhattál
Bellával és Emőkével

media_bb

Mások véleménye Bagdi Belláról

TELTHÁZ!

A Boldogság Mesterkurzus Programja

8:00 – 9:00 – Regisztráció

9:00 – 12:30 – Boldogság Mesterkurzus 1. rész

12:30 – 13:30 – Ebédszünet

13:30 – 17:30 – Boldogság Mesterkurzus 2. rész

18:00 – 19:30 – Motivációs koncert

A koncerten felcsendülő dalok segítenek elmélyíteni és beépíteni a memóriádba a nap során tanultakat. Élőben használhatod a zenét a fejlődésedhez, és megtapasztalhatod a 3 faktor fantasztikus hatását: nagyfokú koncentráció, egész testre ható zenehangok és a kollektív érzelem ereje. Egyedülálló, fantasztikus, életre szóló élmény. Ha már ott vagy, ki ne hagyd!

19:30 – 20:00 – Dedikálás

A koncert után Bagdi Bellával és Prof Dr. Bagdy Emőkével is találkozhatsz, akik az új, közös könyvüket is dedikálják.

BAGDI BELLA ÉS ZENEKARA
MOTIVÁCIÓS KONCERT

A Boldogság Mesterkurzus végén Bagdi Bellával és zenekarával egy motivációs koncertben is részed lehet! A zene a lelki átalakulás egészen kifinomult eszköze. A zene mindenféle erőlködés nélkül előhívja belőled azokat az érzelmeket, amiről maga a zene tartalma szól. Ezen a koncerten olyan dalok csendülnek fel, melyek segítik az aznap tanultakat beépíteni az implicit memóriádba. Készségeid tárolásáért az implicit memória a felelős.

zenekar_uj

Adj 1 napot, és garantáljuk, hogy megtanítunk a boldogságra!

Időpont és helyszín:

Időpont

2017. november 11. 9:00-19:30 (regisztráció 8 órától)

Helyszín

Lurdy Ház

Program

8.00-9.00   Regisztráció
9:00-12:30   Boldogság Mesterkurzus – 1. rész
12:30-13:30   Ebédszünet
13:30-17:30   Boldogság Mesterkurzus – 2. rész
18:00-19:30   Motivációs koncert
19:30-20:00   Dedikáció

Melyik jegyet kéred? Válassz!

A Happy VIP csomag tartalma:

✓ Belépő a Boldogság Mesterkurzus izgalmas gyakorlatorientált előadásaira: ez a nap nem lesz egy unalmas, reklámokkal teli előadássorozat, hanem gyakorlatias és jó hangulatú nap, ahonnan feltöltődve térhetsz haza

✓ Soron kívüli regisztráció

✓ Első sorokban való helyfoglalás vip tagoknak

✓ Feltöltődés: sokan mondják, hogy Bella eseményeiből még hónapokig tudnak töltekezni. Elmerülni egy pozitív és reményteljes közegben szinte önmagában megéri! Légy részese te is!

✓ Önfejlődés: részvételeddel azt jelzed, hogy fejleszteni akarod önmagadat! Itt csupa olyan emberrel fogsz találkozni, akik szintén fejlődni szeretnének.

✓ A jegyár tartalmazza a részvételi díjat az esti Bagdi Bella és zenekara koncertre.

✓ Megkapod ajándékba a 13.900 Ft értékű Boldogság Mesterkurzus önfejlesztő programcsomagot, amelynek a segítségével a mesterkurzus után tovább fejlesztheted magad (1 db Áthangoló, agyad boldogságra hangolása című hangoskönyv, 1 db Boldogság meditáció – Belső jólléted fejlődésének előremozdítása és a negatív érzelmek hatásának méregtelenítése c. CD, 1 db. Boldogság napló könyv és egy 108 napos Boldogságtervet, amit a mesterkurzus után küldünk el neked.)

athangolo

smilecsomag

boldogsagnaplo

videofelvetel

boldogsagmeditacio

A HAPPY VIP csomag ára:

23.000 Ft + Áfa

(bruttó 29.210 Ft)

A Smile csomag tartalma:

✓ Belépő a Boldogság Mesterkurzus izgalmas gyakorlatorientált előadásaira: ez a nap nem lesz egy unalmas, reklámokkal teli előadássorozat, hanem gyakorlatias és jó hangulatú nap, ahonnan feltöltődve térhetsz haza

✓ Részvétel a Bagdi Bella és zenekara koncerten.

✓ Feltöltődés: sokan mondják, hogy Bella eseményeiből még hónapokig tudnak töltekezni. Elmerülni egy pozitív és reményteljes közegben szinte önmagában megéri! Légy részese te is!

✓ Önfejlődés: részvételeddel azt jelzed, hogy fejleszteni akarod önmagadat! Itt csupa olyan emberrel fogsz találkozni, akik szintén fejlődni szeretnének.

A SMILE jegy ára:

12.500 Ft + Áfa

(bruttó 15.827 Ft)

jegy_button_smile

Tedd a mi vállunkra a befektetésed terhét!

garancia_m

Amennyiben a rendezvény napján 12 óráig jelzed nekünk, hogy a Boldogság Mesterkurzus nem nyerte el a tetszésed, 100%-osan visszafizetjük Neked a befizetett részvételi díjad összegét.

Gyere el, próbáld ki, hiszen valóban nincs mit veszítened!

Gyakori kérdések

Nem vagyok biztos benne, hogy új dolgokat fogok hallani, mi van, ha sablonokból összerakott tananyag lesz majd?

Biztosíthatunk róla, hogy a Boldogság Mesterkurzus pozitív érzelmek módszereinek az elsajátítása nem sablonokból összerakott tananyag, hanem komoly kutatási eredményekre épülő olyan gyakorlatias módszertan, mely közérthető lesz mindenki számára, és azonnali Boldogságtervet ajánl, hogy felszabadítsd és beindítsd a pozitív energiákat az életedben.

Hogyan tudok jegyet vásárolni?

Előre utalással van lehetőséged a jegyed megvásárlására, vagy személyesen az irodánkban előre egyeztetett időpontban az alábbi telefonszámon:

06 70 635 3250

Hánytól hányig tart a rendezvény?

Reggel 8 órától van regisztráció, és 9-től este fél 8-ig tart a program.

Meddig lehet kedvezményesen jegyet vásárolni?

Október 11-ig!

Parkolásra van lehetőség a Lurdy Háznál?

Igen, nagy parkolója van, ami egész nap ingyenes.

Bagdi Bella kiadványai és az új könyve, melyet Prof. Dr. Bagdy Emőkével írt, megvásárolhatóak lesznek a rendezvényen?

Igen, minden kiadványa megvásárolható lesz a rendezvényen. Az új kiadványok október 5-én jelennek majd meg.

Bankkártyával fizethetek a kiadványokért a rendezvényen?

Sajnos bankkártyával nem fogsz tudni fizetni, csak készpénzzel.

10 db csoportos jegy felett adtok kedvezményt?

Igen, ha 10 db jegyet vesztek, vagy még többet, egy jegyet ajándékba adunk!

Ebben az esetben keresd személyesen Lengyelné Kati kolléganőnket:

Email: iroda@mentalfocus.hu

Tel.: 06 70 635 3250

Nekem való a Boldogság Mesterkurzus?

Igen, ha

 • szeretnél TARTÓSAN boldogan élni,
 • ha szeretnéd tudni mi a módja, hogy tudatosan pozitív érzelmeket tudj előhívni magadból függetlenül a külső körülményeidtől,
 • ha tudni szeretnéd, hogyan hatástalanítsd a negatív mérgező gondolataidat,
 • ha több szeretetet szeretnél tudni átélni,
 • ha szeretnéd, hogy az életed virágozzon, fejlődjön, melyben a képességeidet kibontakoztathatod,
 • ha érdekel, mi a módja, hogy egyre több jó dolog áramoljon az életedbe,
 • ha harmonikus párkapcsolatban szeretnél élni,
 • tudatosabban szeretnéd kezelni a rossz érzéseidet,
 • szeretnéd tisztázni magadban, hogy mit akarsz kezdeni valójában az életeddel,
 • boldog, mosolygós emberekkel akarod magad körülvenni, megismerni,
 • érdekel az önfejlesztés, az önbecsülésed növelése,
 • konkrét megvalósítható tippekre, szemfelnyitó felismerésekre, és egy nagy adag motivációra vágysz.

Kihez fordulhatok, ha maradt még kérdésem?

Keresd Lengyelné Kati kolléganőnket, aki örömmel áll rendelkezésedre az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Email: iroda@mentalfocus.hu

Tel.: 06 70 635 3250

TELTHÁZ!