Kérdésed van?    Telefon: +36 70 635 3250    

TOP 5 optimizmust és önbizalmat növelő dal

A pozitív pszichológia kutatásai bebizonyították, hogy a gyerekek már nagyon korán kifejlesztik a magyarázó stílusukat. Ez szükséges a velük történt események megértéséhez és a szociális és emocionális reakciók kialakításához. Ezek a stílusok lehetnek pozitívak vagy negatívak, és ebből gyökereztethető a későbbi optimista vagy pesszimista hozzáállás.

Ezúttal 5 olyan dalt válogattam össze neked, amelyek képesek növelni az optimizmust, az önbizalmat, a kedvességet és a hálát.

Nr. 1. – Tükördal

A Tükördal bámulatosan könnyen megjegyezhető szövegét érdemes minden nap a tükör előtt énekelni, akár reggel és este is. Így hamarosan rögzül, és akárhányszor a tükörbe nézel majd, ezek a pozitív sorok jutnak eszedbe.

Hallgasd meg a Tükördalt!

A Tükördal a most megjelent, új, Repülj velem énképet és önbizalmat fejlesztő gyerek CD-n jelent meg, 12 másik fantasztikus dallal együtt. Ezek a dalok segítenek a gyerekeknek kifejleszteni a pozitív rálátásukat az élményeikre, és segít felkészíteni őket az életre való elkötelezettségre, az élet örömeire és értelmére. Hallgasd meg a többi dalt is »

TOP 2. – Ma rám talál a boldogság

A Ma rám talál a boldogság című dal a 9 hónap 9 dal című sorozat első dala volt. 2017. márciusában mutattuk be, a boldogság havában. A címe magáért beszél.

Hallgasd meg a Ma rám talál a boldogság című dalt!

TOP 3. – Előttem legyen mindig út

Az élet folyton megoldandó feladatok elé állít minket, és van hogy elveszik a lendület, a lelkesedés és a megoldáshoz szükséges önbizalom. Ilyenkor segíthetnek az Előttem legyen mindig út című dal optimizmust és önbizalmat növelő sorai.

Hallgasd meg a dalt!

Ez a dal az Előttem legyen mindig út című CD-n jelent meg. Hallgasd meg az album többi dalát is itt »

TOP 4. – Pozitív gyerek vagyok

A Pozitív gyerek vagyok dal az első gyerekeknek készült CD, a Világomban minden egyik legnépszerűbb dala. A gyerekek szinte kiabálják a szövegét, ahogy meghallják.

Hallgasd meg a Pozitív gyerek vagyok dalt.

A Világomban minden rendben van gyerek CD többi dalát itt tudod meghallgatni »

TOP 5. – Képes vagyok rá

A Képes vagyok rá című dal tele van pozitív megerősítésekkel. Ha ezeket énekelve mondod ki, azzal azonnal működésbe hozod a limbikus rendszert, ami az érzelmeidért felelős, és a szöveggel összhangban lévő érzelmeket hívja elő belőled.

Hallgasd meg a Képes vagyok rá című dalt!


A dal a Meg tudod csinálni! Képes vagy rá! című albumon jelent meg. Hallgasd meg az album többi dalát is itt »

Egy dal sokkal többet ér, mint 1000 lecke, a gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Gondolj csak bele egy pillanatra! Emlékszel még gyermekkorod dalaira?
Ugyanígy van ez a pozitív megerősítéseket tartalmazó dalokkal is. Szinte az elmédbe ég a szövegük. Hallgathatod őket egész nap, a reggeli ébresztőtől elkezdve az iskola utáni időben, a kocsiban akár vagy lefekvés előtt.

Melyik a kedvenced? Írd meg kommentben!

Kapcsolódó írások

3 dolog, ami elengedhetetlen a boldogságodhoz

Ha 10 embert megkérdezel, hogy mire vágyik a leginkább, 10-ből 10-nek a válaszában szerepel, hogy boldog szeretne lenni. A modern kultúra azonban egyre inkább távolodni látszik a valódi boldogságforrásoktól és fényes szlogenektől, üres ígéretektől, csillogó javaktól várja a boldogság beteljesülését. […] Elolvasom »

10 bevált tipp az önbecsülés növelésére

Bármilyen álmokat dédelgetsz is titkon, bármilyen változásokra vágysz az életben, bármilyen terveket is szövögetsz a jövőre vonatkozóan, a sikerhez vezető úton az önbecsülésed lesz a legfőbb támaszod. Már az indulás pillanatában eldől, hogy képes leszel-e a megvalósításra. Csak állj a […] Elolvasom »

„Képes vagyok rá!” – önbizalom erősítő dal megerősítésekkel

Ha szeretnéd megtudni, hol fogsz tartani öt év múlva, figyelj oda a szavaidra. A kimondott szavaid olyanok akár egy visszhang: visszatérnek hozzád. Ha szeretnél erősebb, magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb lenni, kezdj azonnal ennek megfelelő kijelentéseket tenni. A szavak olyanok, akár a […] Elolvasom »

VÁRJ!

Bagi Bella

TARTS VELEM ÁPRILIS 14-ÉN BUDAPESTEN!

ÖNÁTADÁS ÉS BOLDOGSÁG

ÉLETÉPÍTÉS ÉS ÖNFEJLESZTÉS ELŐADÁS-GYAKORLAT-KONCERT

Ott a helyem! »