Kérdésed van?    Telefon: +36 70 635 3250    

Íme az új Tükördal – videó és dalszöveg

tukordal_video

Már csak néhány napot kell aludni és megjelenik a várva várt új gyerekeknek szóló CD a Repülj velem és a hozzá készített Boldogító erősségek kártyacsomag. Ezekkel a dalokkal és játékokkal játszi könnyedséggel fejleszthető a gyerekek énképe és önbizalma, hogy kiegyensúlyozottak, boldogok és elégedettek legyenek.

Be kell vallanom, nagyon féltem a dalok születése előtt, mert a korábbi gyerek CD-ről, a Világomban minden rendben van-ról elképesztő mennyiségű pozitív visszajelzést kaptam. Ez pedig felállította a mércét. Az elmúlt hónapokban minden erőmmel azon voltam, hogy ezt sikerüljön átugrani.

Aztán amikor visszahallgattam a felvett dalokat, megnyugodtam. Mert úgy érzem, még sokkal- sokkal jobb lett, még inkább motiváló, még inkább szerethető és még inkább fülbemászó.

Már csak amiatt izgulok, hogy Te és a gyermeked mit szóltok hozzá. A CD első, slágergyanús dalát, a Tükördalt azonnal meg is hallgathatod.

A Tükördalt érdemes mindennap legalább egyszer a tükör előtt is elénekelni, így arra is megtaníthatod a gyereket, hogy bármikor, amikor a tükörbe néz, ennek a dalnak a szövege jusson eszébe.

A gyönyörű gyerekhangok a dalban Bagdi Kevin és a pápai Erkel Ferenc Ének Zenei Általános Iskola 3. Z osztályos tanulói. Ezúton is köszönöm nekik ezt a csodás élményt.

Nincs más hátra, jöjjön a Tükördal!

A Tükördal a Repülj velem című pozitív énképet és önbizalmat fejlesztő gyerek CD-n jelent meg, itt már meg is tudod rendelni »

Bagdi Bella: Tükördal – dalszöveg

Mindig mikor tükörbe nézek,
És magamat látom szemtől szembe,
Folyton ez a dal jut az eszembe,
Énekeld most te is velem, hogy:

Én vagyok a legjobb,
Mindenre képes vagyok,
Bátor vagyok és magabiztos,
Boldog gyerek vagyok.
Szerethető vagyok,
Könnyen barátkozok,
Jól érzem magam, ahogy vagyok,
Boldog gyerek vagyok.

Hogy tetszett a Tükördal? Mondd el a véleményedet kommentben!

Kapcsolódó írások

10 városban 10 000 gyerek énekelte a Pozitív mondókát – videó és dalszöveg

Márciusban, az Énekelj a Boldogságért címmel 10 hazai nagyvárosba látogattam el. Az ingyenes gyerekkoncerteken 10 000 ezer kisgyereknek énekelhettem. Kazincbarckán, Nyíregyházán, Kiskunfélegyházán, Debrecenben, Hajdúsámsonon, Szegeden, Ajkán, Veszprémben, Oroszlányban és Pápán velem együtt szinte kiabálva énekelték a gyerekek a legnépszerűbb Bagdi […] Elolvasom »

50 pozitív állítás, amivel növelheted gyermeked önbizalmát

Hiába az odaadó szülő gondoskodás és szeretet, gyermekeinket óhatatlanul érhetik negatív hatások, amelyek akár az önbizalmukat is befolyásolhatják. A szülők feladata, hogy ilyenkor helyrebillentsék az önbecsülés mérlegét és pozitív gondolatokkal, megerősítésekkel formálják gyermekük érzéseit. Gyakran adódik persze olyan új helyzet, […] Elolvasom »

7 tipp, hogy boldog gyereket nevelj

Akinek gyermeke van, csak egyetlen dologra vágyik, hogy abból a pici emberből boldog, egészséges lelkületű felnőttet neveljen. A gyereknevelés legnagyobb nehézsége ugyanakkor, hogy sosem tudhatod, hogy jó úton jársz-e. A végeredményt majd csak 15-20 év múlva láthatod. Akkor viszont már […] Elolvasom »

VÁRJ!

Bagi Bella

TARTS VELEM FEBRUÁR 17-ÉN BUDAPESTEN!

ÉLETFORMÁLÓ ÉNSZERETET

ÉLETÉPÍTÉS ÉS ÖNFEJLESZTÉS ELŐADÁS-GYAKORLAT-KONCERT

Ott a helyem! »