Kérdésed van?    Telefon: +36 70 635 3250    

A boldogság kulcsa: továbblépés

A múlt sérelmei, aggodalmai és félelmei akár hosszú évekre is képesek mindennapossá tenni a szorongást, a stresszes életet, a szomorúságot és a frusztrációt. Ilyen körülmények között pedig a sikerek, elégedettség és boldogság nem képes utat találni magának. 2 választásod van: vagy hagyod és évekig szenvedsz a következményektől, vagy a boldogságot választod, tovább lépsz és elengeded a múltat.

Ha elhatároztad, hogy a következő években inkább boldog, kiegyensúlyozott és sikeres életet szeretnél élni, akkor itt az idő, hogy továbblépj. Mutatok is azonnal 5 tippet, hogy ezt könnyebben, fájdalommentesen és gyorsan tudd megtenni.

Lépj tovább a boldogság felé

1. Hozd meg döntést és lépj tovább

Az első és legfontosabb lépés, hogy határozd el, hogy továbblépsz, és leszámolsz a depresszióval, könnyekkel és aggályokkal teli múltaddal. Légy nyitott a megoldásokra. Ha megvan az elhatározásod, az élet tálcán kínálja majd a megoldásokat, neked csak élned kell velük.

2. Vetkőzd le az áldozat szerepét

Egy évek óta húzódó konfliktus egyre csak mélyíti a sértettséget és a megbántottságot. A továbblépéshez azonban el kell engedned a haragodat és hogy áldozatként tekintesz magadra. Ami történt, megtörtént. Gondolhatsz magadra továbbra is áldozatként, vagy továbbléphetsz és inkább egy békésebb, boldogabb életet élsz a jövőben.

Jusson mindig eszedbe, hogy a múlt sérelmei csak a te lelkedet nyomasztják, abból, hogy te rosszul érzed magad a bőrödben, a másik fél semmit nem érzékel. A negatív érzések pedig csak neked ártanak. Ugye, hogy nem éri meg!?

3. Ne várj tovább a bocsánatkérésre

A bocsánatkérést nem tudod befolyásolni. Hiába vágysz rá, hiába küzdesz érte, a másik fél nélkül soha nem fog megtörténni. Addig viszont csak magadat emészted miatta, neked okoz szomorúságot és a te boldogságodat gátolja.

Engedd inkább el, ne várj rá tovább. Döntsd el, hogy inkább békében élsz és hagyod, hogy kibontakozzon az életed. Ha pedig mégis megtörténik? Örülj neki.

4. Álld útján a negatív gondolatoknak

Mindannyiunk életében vannak rossz élmények, negatív történések, amelyek időről időre felszínre törnek és fájdalmas érzelmeket hívnak életre. A Te döntésed, hogy utat engedsz-e nekik, és hagyod, hogy beférkőzzenek az elmédbe.

Jobban teszed azonban, ha amikor felbukkannak, a figyelmedet inkább békét, nyugalmat és örömet közvetítő élményekre fókuszálod, és ezeket is keresed. Ebben sokat segíthetnek a pozitív dalok és meditációk is.

Hallottad már az új dalomat? Szívem kitárom

 

5. Engedd magad kibontakozni

A folyamatos rossz érzések, aggodalmak és félelmek képesek teljesen elnyomni a valódi énedet, és korlátozhatják a kreativitásod, a képességeid és az energiád kibontakozását.

Ezért is nagyon fontos, hogy megtanulj továbblépni, és engedd, hogy felszínre törjön a valódi éned.

lepjtovabbcd_pack2_web

 

 

Amikor pedig ez megtörténik, akkor szinte újjászületsz, egy új, sikeres és boldog élet veszi kezdetét.

Tegyél egy próbát és lépj tovább »»

Kapcsolódó írások

Így szabadulj ki a múlt szorításából

Mindannyiunk életében vannak fájó pontok, kellemetlen élmények, amelyekre nem szívesen emlékezünk. Százszor és százszor éljük újra az emlékeket, órákig kötik le a gondolataink a “mi lett volna, ha…” típusú elképzelések, miközben valójában a saját csapdánkban vergődünk, újra és újra visszarántva […] Elolvasom »

A szeretet összetart – klip és rövidfilm

Senki nem nő fel fájdalom nélkül, de ha a szüleinkkel való kapcsolatunk helyre van téve, minden más is helyére kerül az életünkben. Felmérések azt mutatják, hogy a nehéz, kihívásokkal és szorongással teli gyerekkor után is talpra lehet állni és sikeres, […] Elolvasom »

10 legjobb módszer, hogy magad mögött hagyd a szomorú mindennapokat

Néha mindenkit elkap a szomorúság. Elég egy félreértett mondat, egy morcos szomszéd vagy egy bal lábbal ébredő főnök, hogy a hátunk közepére se kívánjuk a világot. Az alábbiak segítségével azonban bármikor magad mögött hagyhatod a mindennapok szomorúságát. Vess véget a […] Elolvasom »

VÁRJ!

Bagi Bella

TARTS VELEM MÁJUS 26-ÁN BUDAPESTEN!

ÉLETFELADAT FELISMERÉSE ÉS BETELJESÍTÉSE

ELŐADÁS-GYAKORLAT-KONCERT

Ott a helyem! »