Kérdésed van?    Telefon: +36 70 635 3250    

5 egyszerű tipp a boldogabb életért

A boldogsággal kapcsolatos legnagyobb tévhit, hogy a boldogságért küzdeni kell, ki kell érdemelni vagy éppen meg kell érte dolgozni. Nem. A boldogság ott van mindannyiunkban, benned, bennem – a kérdés csak az, hogy észreveszed-e, felismered-e. Ezúttal ahhoz adok neked 5 szuper tippet, hogyan veheted észre a saját életedben az apró kis örömöket és boldogságforrásokat.

Ha ezekre a jövőben jobban figyelsz, egyre gyakrabban érezheted magad boldognak, ezáltal javul az önbecsülésed és magadat is megtanulod jobban szeretni. Na, kipróbálod?

5 tipp, hogy észrevedd az életed boldogságforrásait

1. Vezess sikernaplót!

Mindannyian elértünk már sikereket az életben, a mindennapi hajtásban azonban hajlamosak vagyunk elfeledkezni az elért eredményekről. Pedig ezekre emlékezve a legzordabb napokban is meglátod majd az örömöt.

2. Keresd az apró örömöket

Sokan gondolják, hogy a boldogságot csak valami nagyon nagy dologtól érezhetik. Pedig az igazi boldogság a legapróbb dolgokban rejlik. Vedd észre, hogy tavasz van, hogy megjelentek az első rügyek a fán, hogy kora reggel milyen vidáman énekelnek a madarak. Lepd meg magad egy finom teával, főzés helyett vacsorázz egy menő étteremben vagy egyszerűen lepd meg magad valami széppel.

3. Csináld azt amit szeretsz

A legjobb, ha szereted a munkádat vagy azt, amivel egész nap foglalkozol. De tudom, hogy ezen nem lehet egyik napról a másikra változtatni. Koncentrálj ezért a szabadidődre, és töltsd azzal az idődet, amit szívesen csinálsz. Menj el sétálni, próbálj ki valamit, amivel már régóta szemezel, vagy csak hallgasd ezt a dalt:

4. Határozd meg milyen a tökéletes nap

Fogj magad elé papírt és tollat, majd írd le pontról pontra, hogy nézne ki számodra az ideális nap. Mikor mit tennél, mit ennél, mit dolgoznál, hogyan fejeznéd be a napot stb.

Ha pedig ezzel megvagy, akkor dolgozz azért minden nap, hogy megvalósíthatsd a tökéletes napodat. Figyeld folyamatosan, hogy miket sikerült már beiktatnod!
A 10 hónapos ingyenes Boldogságprogramben ehhez rengeteg segítséget is kapsz. Regisztrálj itt »

5. Szeresd magad mindennél jobban

Mindenki számára önmaga a legfontosabb, ezért a legelső célod legyen, hogy szeresd magad, úgy ahogy vagy. Ne gondold, hogy ettől önző vagy, mert ez egyáltalán nincs így.

Ha repültél már, akkor biztosan tudod, a stewardessek is mindig elmondják, hogy egy váratlan baleset esetén mindig először magadra tedd fel a mentőmellényt és az oxigénmaszkot. Hiszen csak akkor tudsz másoknak is segíteni, ha te is rendben vagy. Szánj magadra időt, tedd rendbe a lelkedet, dolgozz rajta, hogy maximálisan megszeresd magad kívül-belül, és örülj ennek minden egyes nap. Ha te rendben vagy, sokkal többet tudsz adni a szeretteidnek is magadból. Annál nagyobb öröm pedig, hogy valakit tiszta szívből szerethetsz, és érezheted az ő feléd irányuló szeretetét is, annál kevés örömtelibb dolog létezik.

Íme egy kis segítség, útravalóul:

Melyiket alkalmazod? Mesélj róla kommentben!

VÁRJ!

Bagi Bella

TARTS VELEM MÁJUS 26-ÁN BUDAPESTEN!

ÉLETFELADAT FELISMERÉSE ÉS BETELJESÍTÉSE

ELŐADÁS-GYAKORLAT-KONCERT

Ott a helyem! »